Kubrakck2222 ayseeray1 ben haftada 1 yenmeli diye duymuştum, öyle yapmaya da çalışıyorum genelde haftada 1 en geç iki haftada 1 yiyoruz 🌸
symozdag ayseeray1 balık çok severim ama eşim kokusuna bile dayanamıyor 😫 cok muzdaribim bu konuda bir iki kere dışarda yedim ama her hafta dışarda balık yemek de çok pahalı evde yapamıyorum eve girmiyor balık kokusundan 😂
gullsu_ Ooo balıksız hayat olmaz olsun 😂38 haftalığım haftanın iki günü yemeğe çalışırız pahalı olmasaydı var ya üfff kahvaltıda bile affetmezdim 😅🤣🙈
ayseeray1 Kubrakck2222 Istavrit tarzi küçük balık alıyoruz genelde,haftada 1 tüketiyoruz, korktum ,sık aralıklarla mi tüketiyoruz diye..
Kubrakck2222 ayseeray1 valla hiçbir fikrim yok sadece haftalık arayla tüketin diye duymuştum ben, haftada bir kaç kez olmamalı diye duydum ama siz doktorunuza sorun yine de🥰🙏🏼
koohydal çok severim, bayılırım ama balık, kırmızı et, beyaz et yiyemiyorum. geçen kayınvalidem balık pişirmiş burnuma mandal taktım bi güzel yedim balıkları, tabi kustum hepsini ama olsundu yedim sonuçta 😄
EmineDefneGokce ayseeray1 haftada 1 ama uyanıklık yapıp evde pişirmiyoruz . Ev kokuyor 😂 ya eşimin ailesine gidiyoruz ya da annemlere
MadameHappy34 ayseeray1 hamileliğimi öğrendiğim de 1 kez yedim midemi şişirdi.. bir daha da yemeye korktum. Canım da istemiyor o ayrı:))
[silindi] et türevlerinden tiksindigimden yiyesim gelmiyor ki evde de hayatta pisiremem tavuk et pisiyor mecbur misafir geldikce ondada çatlıyorum resmen baliga hic gelemem ama biri hamsi kizartsa getirse yok demem tabi orasi ayri belki yerim anam yanımda degilki yap yiyim deyim ikinci gebeligimde aserdikce birkaç kez annem yapmış yedirmisti saolsun bunda da hastalıktan geberirken bile kimse bi kap yemek yapip getirmedi bende yuz egip istemedim herkes durumumdan haberdardi sonucta anam olsa yapar bakardi bana canim anam ☹️
dtml Mide bulantım başlamadan önceki gün yemiştim ve sabahına sonsuz bulantılarım başladı bu sebeple hiç yemiyorum yiyeceğimi de sanmıyorum