baby3_ Hamiş anneleeer denendi tasdiklendi. Her gece yatmadan 1 bardak süt içiyorum. Ve muz yiyorum maşallah 1 hafta geriden gelen bebeğim 1 hafta öne geçti . 27+6 yım 1200 gram olmuş
Gamzebaby baby3_ süt çok önemli ben hamileligimi öğrendiğim ilk günden beri süt iciyorum ve muz tuketiyorum en çok sevdiğim meyve muzdu zaten hamileliğimde de çok şükür tiksinmedim ve süt bebeğin boyunu uzatiyo mutlaka için
Bebisinizz baby3_ aynen bende geçen hafta gittim kontrole 27+2ydim doktor 1100gram dedi. Hergün süt ya da yoğurt yemeye dikkat ediyorum muz da 2-3 günde bir yiyorum 💗
hayalperest2310 Hulya2626 bende öyleyim yoğurt yiyorum muz yerim sütle hiç aram yok oldum olası annemde kızıyo iç diye de içemiyorm bebeğimin kilosu iyi yani
baby3_ hayalperest2310 bende süt sevmem normalde laktozsuz ve soğuk içiyorum koku falan hissetmiyorum 🙈
EraSoniC hayalperest2310 ben normalde sütten nefret ederim hiç sevemedim ilk gebeliğimde çok zorladım kendimi ama ara ara şimdi laktozsuz süt içiyorum onun tadı güzel geliyor manasız bir şekilde onu bir deneyin çok hafif tadı 🥰
baby3_ Kayaozge canım ben sütaş falan laktozsuz süt alıyorum sadece soğuk içebiliyorum. İkizlerimde de öyle yaptım.
Cgdm34 baby3_ benımkıde onden gıdıyordu haftasından kılosu falan bende sutle yulaf cok yıyordum canım muz falan hem bana hemde kızceme faydasıını gordum🤗🤗
Serapp777 Sütü bende oldum olası sevmem yogurt yerim .Yogurt tüketenler nasıl yogurt tüketiyorsunuz.Market yogurdu mu yoksa sütten mayalama kendiniz mi yapıyorsunuz.Mayalamaysa günlük pastorize süt mü kullanıyorsunuz .
Kayaozge baby3_ Ben başlarda kaynatarak içiyordum ama kaynatılmaması gerekiyormuş ondan size de sormak istedim 😌
baby3_ Kayaozge ben sıcak süt içemiyorum kokuyo. Bana 😀😀 anca akşamları bi kupa dolusu soğuk sütü nerdeyse dikip içiyorum yoksa pek sevmiyorum herşey bebişler için
Kayaozge baby3_ Kesinlikle öyle her şey onlar için 😀 ama sizin dediğinizi uygulayacağım bakalım benim ki de kilo alacak mı 🥰