betulpolat Yarın 5+2 ilk defa kese için gidicem görünürmü görünmezmi bilemedim sizin kaçta göründü kızlar
Mavikalem betulpolat Birinde 5+4 birinde 5+2 ama çok küçüktü ikincisi 6+2 daha net göründü. 7+2 kese bebek ve kalp atışı göründü
bsrabrna Mavikalem canım dün beta testi verdim 21 yarın tekrar vereceğim 2 katı olması gerekiyormuş sanırım. Sen ne zamam doktora gittin kese görmek için
Mavikalem bsrabrna Canım ben 3+5 evde test yaptım pozitif görünce ertesi gün kan verdim 131 çıktı . 3 gün sonra tekrar verdim 500 küsur çıktı. 5+2 ye denk gelen günde doktor çağırdı ama çok minikti su anda senin gorunmeme ihtimali var ona gore git bir sorun var mi diye düşünme sakın. Şimdi olmasa bile haftaya kesin görünür kese
koohydal 4 haftalıkken kese yok demişti, 5 haftalıkken keseyi gördü ama bebişi göremedim dedi. 7nci haftaya gel demişti, bende net görsün diye 8+5te gittim. hem bebişi gördü hem kalp atışını duydum
1asel-duru betulpolat gittiğim de 4 haftalıkti daha küçük kese yeni tutunmuş dedi doktor dün tekrar gittim 6 haftalık oldu bebek ve kalp atışı duyuldu şükür sizinde yeni daha küçük olsa da belli olur belki
nurtanesiiii betulpolat benimki gorunmustu allah nasip ederse yarın da kalo atışı için gideceğim 6+4 şuan
Tbsra95 betulpolat keseyi görmüştü direk kızımda 4 haftalık demişti sonra bir hafta sonra gittim altan kalp atışı duyuldu
Melek-9 betulpolat Haftanın sonuna doğru keseyi görmüştük ama kalbini duymadan buna hamilelik diyemeyiz demişti doktorum. 8. Haftada gittik çok şükür duyduk