Ksmmett Kızlar selam aleyküm daha yeni muaneden geldim 33+5 haftalık hamileyim ilk Nts girdim gayet iyi çıktı herşey boyu ve suyu da çok iyiydi yalnız kilosu geride haftasına göre dedi daha önce iki doktora daha gitmiştim gayet kilosu iyi bi tık önde demişlerdi ama bu doktora ilk defa gittim doğumu da bu doktorda yapıcam kilosu geride sigara mı içiyorsun dedi hayır dedim içmiyorum çünkü kilosu 2 kilo dedi kilo almak için bebeğime ne yapabilirim aşırı kafama takıldı herşey de yiyorum aslında süt muz yumurta pilav makarna niye az dedi anlamadım gittiğim hastanede İstanbul Beylikdüzü medilife özel hastane
Cananyildiz Ksmmett 2 kilo cok geri degil tam hızlı kilo alma haftalari ben pekmez tahin karışımı recel vs cok yiyordum
Zuzu6901 Ksmmett iyi de canım kilosu gayet iyi, neden böyle şeyler söyleyip anneleri tedirgin ederler ki 🙄
2022bebeki Ksmmett Haftaniza göre iyi kilosu bebegin bence ama pilavın makarnanin kilo.almasina hicbir faydası olmaz. Protein, süt ürünleri, çiğ kuruyemisler, yumurta, ispanak,tahin pekmez kefir de tuketmelisiniz
Kbraa9 Özellikle tahin pekmez , kabak çekirdeği ye canım. Yatarken sütte iç son haftalar hızlı kilo alır merak etme
Leylaviyan Ksmmett bebekler annelerin direk beslenmesine bağlılık ta değiller canım plesenta ıyi besliyordu bebeği ona bakılmalı oda perinotoloji alanı kafanızdaki soru işaretlerini giderecek tek dal
Kbraa9 Ksmmett benimde 35. Haftada nstlerim dengesiz çıkınca bende çok korktum bir haftada sabah tahin pekmez ara öğün iki yumurta et tavuk akşam ara öğün kabak çekirdeği fındık ceviz yedim yatarken de süt içtim bir haftada maşallah 500 gramdan fazla aldı sonra düzene girdi nstmiz canım . Muzda ye hergün mutlaka. Stres yapma kesinlikle
2022bebeki Ksmmett Kafanıza takmaya değer bir durum yok bence stres bebek ve anne üzerinde daha etkili sıkmayın canınızı 🤗