Arkadaşlar neredeyse 2 aylık olacağım fakat hala kendime içime sinen bir doktor bulamadım İstanbul Avrupa yakası Fatih’te yaşıyorum gene Avrupa yakasında memnun kaldığınız beğendiğiniz hastane ve doktorları tavsiye olarak yazabilir misiniz? Şiddetli kusmalarım ve ara sıra ağrılarım var güvenilir bir doktora görünmem gerekiyor artık. İlk doğumumu spinal sezeryan Esenler medipol’de yaptım. Alerjiden kaynaklı neredeyse büyük hastaneye ambulansla götürülecektim o kadar kötü bir alerji vardı vücudumda ve doktora bunu bilmesine rağmen 2 gün boyunca beni ziyaret etmedi pazartesi ben taburcu olurken de doktorumu görmedim iki gün boyunca odamızı temizlemediler ve yemek getirmeyi unuttular Esenler medipol’den nefret ediyorum istemiyorum orayı O yüzden.

Tuntun İstanbul da yaşamıyorum o yüzden lokasyon olarak bilgim yok ama Esra hanımı tanırım çok iyidşr

1eczacanne anladım canım çok uzak kalıyor Beylikdüzü zor o kadar yol gitmek benim için 🙍

Tuntun daha iyi bi doktor bilmem Dr. Tamer Sözen. şuan ulus Liv hospital da

Anush muayene ücretleri ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba ?

6 gün sonra

Tuntun yüksek maalesef. doktorumu çok seviyorum en son kasım 19 da gittik doğum için verdikleri indirimli fiyat 28 bin.

Tuntun muayene ücreti eski hastasiyim diye 750 tl ödedim şimdiye kadar. ama daha gitmecan ve şuan hastane arıyorum. 30 haftadayız. nerde doğum yapcam bilmiyorum. fiyat çok yüksek orda yapamam.

Anush 28.000 gerçekten çok yüksekmiş.. bende bezmialem de profesöre gidiyorum muayanesi 800 lira . Doğum ücreti nedir hiç bilmiyorum o tarz bir şey çıkarsa bende devam edemem gibi