Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım sizce ben mi çok abartıyorum ya da böyle durumda olanlar var mi?? Geçen sene Sosyal medya üzerinden eşimi gördüm aşık oldum ve yazdım ben köyde yaşıyordum o ise , Merkezde ama ayni köy deniz bütün ailemi tanıyor sadece beni tanımıyordu ben de eşime yazdım neyse tanıştık birimize aşık olduk 1,5 ay sonra nişanlandık. O ben de daha fazla uzatmak istemediğini bana aşık olduğunu hep söyledim ilk başta ikimizde Bir yıl sonra doğru bir karar veririz dedik ama uzatmak istemedi önceki ilişkilerinden dolayı neyse başta her zaman her şey iyiydi ama sonra eşim bir geliri olmadığından dolayı hemen düğün yapmak istedi.. Neyse kredi çekti düğünümüz yaptı mecburen ailesi ile yaşamak zorunda kaldım Altı aydır evliyizEşimin ailesi çakma tesettürlü ben de çok süslüyüm Güzel batıyor.. neyse artık bunalıma girdim kocam ile bir yere gidip gelsek sürat as uyuyor benden ev işi bekliyor bazen evi şimdi bırakıp öbür oğlan evine gidip 1.02 gün kalıyor çok sorumsuzca düzensiz evde sen eski benim ev benim öyle değildi canım çok sıkılıyor Ailemin maddi durumu iyiydim rahatla alışmıştım burada ise öyle değil annem bana sekizinci aya kadar yardım edecek ev eşyası alacağız sekizinci ayda ayrı eve geçeceğizBana bazen çok Dokaniyor.. ailemden yardım almak beni üzüyor benim onlara yardımım dokunması gerekirken onlar bana yardım ediyor bana dua edin huzurumuz kaçıyor dört ay kaldı doğuma inşallah bu zaman çabuk geçer o maddi durumumuz düzelir eşimin ailesinden uzak bir yere taşınırım 🙏🏻