ceylangokce_05 pinar_033 bende 16.haftaya yeni girdim o kasik ağrısı bende de var ultrason da bile gördü Dr ağrın varmi dedi var dedim magnezyum yazayım dedi ben almayı unuttum yeniden yazdırmam lazım hareketlerini hissediyormusun
Eceaysezdmrr pinar_033 16+4 olduk hareketlerini hissediyorum 1 haftadır cınsıyetımızde bellı iyi gidiyor ayan şükür hamıle olduğumu unutuyorum bazen bır hareketi ile hatırlıyorum 😁
pinar_033 ceylangokce_05 canım uzanıp Karnıma dikkatli bakınca dalgalanma görebiliyorum o da nefesimi tutunca tabi 🙂onun dışında ahım şahım bi hareketlenme yok
pinar_033 MadameHappy34 halsizlik günlerim biraz geçti canım tabi gün içerisinde sık sık uzanmaya çalışıyorum
Betul_1 Bende kan gördüm doktora gittim bebek çok aşağıda düşük riski var dedi dualarınızı bekliyorum Allah hepimize sağlıklı bebekler versin kavuştursun
Minikbebeklerimm Benim de 17+5 cinsiyetini öğrendik ama detaylı ultrason da degisenleri görünce biraz tuhaf oldum.
pinar_033 Minikbebeklerimm bi daha öğrenemedik cinsiyetimizi göstermedi 16 da haftaya tekrar gideceğiz en geçmeyen hafta oldu sanırım hem cinsiyet hem de hareketlerini bekliyorum tam olarak
elvinimmm 19+1 olduk geçen perşembe renkli ultrasona geçtik 221 dik yarin bidaha cagirdi gidicem detayli ultrason yapacak galiba çok şükür hamileliğim guzel geçiyor bi sıkıntı yok sadece uyku düzenim bozuldu
ceylangokce_05 pinar_033 anladim canım benim 3.gebelik ikisi büyük kaçıncı haftadaydi hareketleri hiç farketmemisim 🥲
cennetinsusu pinar_033 Her devlet hastanesi yapmıyor 182 den hangi hastanede olduğunu öğrenebilirsiniz 😊
Melded Kızlar ben 15 haftalık gebeyim mayıs sonu gibi doğum olacak inşallah, 11. Haftaya kadar kusma bulantı yoktu ama 12. Haftada kusma başladı 2-3 günde bir falan kusuyorum yoruldum sizde de var mı kusma:(
pinar_033 Melded maalesef canım bende hala devam ediyor günde 1 kere mutlaka böyle giderse doğuma kadar gecmicek
pinar_033 Eceaysezdmrr maşallah ne güzel benim de ikizlerde süper geçmişti hamileliğim sizin hesap bunda görmediğim her şeyi görüyorum yaramaz olacak 🙂
momlife_7 Eceaysezdmrr bende 16+4’üm nasıl hissediyorsunuz canım hareketlerini belirti nasıl oluyor ?
Damlaydemir0 17+4 falan ama hala karnım çıkmadı. Cinsiyetini göstermiyor. Arada kasık ağrım oluyor. Çok ayakta durunca bel ağrısı oluyor. Onun dışında iyi gidiyor.