teachervera Salata 5 e kadar çok uygun bana canım çünkü 2021 de İstanbul da 5 e oldum sezeryan urfa ucuz yine
gygy1234 teachervera 13 Ocak sezeryanım var lotus ta Münevver hocanın yanında ve bana 3.800 dedi zam gelir mi dedim sanmiyorum şuan gelmez dedi
gygy1234 teachervera anladım bacım bende aslen buralı değilm eşim burda askeri personel görev nedeni ile burdayız ilk geldiğimde hastane sordum lotusu önerdiler ve Münevver hocaya gittik bizde bklm artık hyrlısı bebeişlerimizi sağ Salim alalım kucağımıza
teachervera gygy1234 Ben de çok doktor gezdim burada İstanbul a gidip doğum yaparım diyordum Allahtan Ahmet Hoca önerildi inş çok güzel olur doğumlarmz 😇
gygy1234 Mltsnl gerçekten çok iyi bi doktor sezeryan oldum orda çok Güler yüzlü çok ilgilendi bi gece yattım kontrole geldi bi iki kere bildiğin herşey çok güzel geçti şuan bebeğim 3.5 aylık 9 gün kaldı Allah’ın izniyle 4 aylık olucak işte
Busra-1616 gygy1234 kesi yeriniz falan nasıl yani rahat mı geçti sezeryanınız bende 11 haftalığım münevver hanıma gidiyorum ve aksi bi durum gelişmezse doğumu onda düşünüyorum da