koohydal symozdag işte kız olsun kız kız kız dedikten sonra ay ikiside evlat farketmez diyince benimde cinlerim tepeme çıkıyor 😄 bu ay muayenede cinsiyeti belli olurmuş, doktor söylermiş. dedim bakalım ben söylicemmi size 😄😄
Linameyra symozdag ben 18. Haftada öğrenmiştim pozisyonla alakalı olabilir ve ultrason aletiyle alakalıdır. Devlette öğrenemeyince özele gitmiştim.
Alimenur symozdag ay valla ya Ben bile şubat marta kadar beklemeyi düşünüyorum şuanda 3 aylığım o zmna kadar bekleyim dedim eşim daha çok o zmna diyo😅
symozdag Alimenur bana 16. Haftada net öğrenirsin diyenler olmuştu ohoooo daha çok var diyordum 15 olduk zaman su gibi geçiyor ☺️
Alimenur symozdag şuan bende öyle diyorum ama kesin net bilgi alabilmek için bekliycem mecbur 5 buçuk 6 aylık olana kadar
Gkceko symozdag Amin ☺️ Sabırsızlanmayın %100 kesin olana kadar bekleyin yüzdelik düşük olunca tam tersi çıkabiliyor 🙈
kakara symozdag 22 haftalık oldu hala cinsiyet belli değil 😂 haftaya ayrıntılı var umarım o zaman goruruz
1prensannesi_ denizarenmom ay bende boyle heber alırmıyım dıyorum erke dedi özel devlette detaylıyı beklıyorum içinize dogdumu kiz dıye benım oyle doguyor doktorlara ınanasım gelmıyor🥹
aseldurununannesi_ symozdag aynen canım bana üç çıkıntı var kesin erkek demişti😂🙈detaylı kesin sonuç👍
Minigim__ Canım devlette 14+5 te öğrendim bn sormadan söyledi doktorum oğlumu 16 da da özel aynı şekilde erkek dedi öğrenirsin inşallah baya heyecanlı bekleyiş gerçekten ☺️
MinikBrokoli İyi bir doktor görmedikçe emin olmadıkça söylemez, biz kaç kere gittik arkası dönüktü göstermedi ve en son doktor çikolata kahve iç te uyansın dedi baya uğraştı öyle gördü ve söyledi 16.hafta
symozdag MinikBrokoli ya çikolata yemek aklımdaydı benim de ama sıkıntı şu ki doktor bana göstermiyor arkası dönük saklıyor vs demiyor, daha söylemek için erken 20 haftadan önce göremiyoruz filan diyor böyle deyince de ben görüyor ama iyice net olsun diye söylemiyor diye düşünüyorum