symozdag Arkadaşlar 12 haftalıkken özele gittim cinsiyet söylemedik bugün 15 haftalık devlete gittim yine cinsiyet söylemedi 20 haftadan önce pek görmüyoruz dedi yani normal mi çoğu kişi 12 haftadan sonra öğreniyor tahmin de söylenmiyor bana 😂
denizarenmom symozdag asko 11+4te ozelde ki doktorum %100 erkek dedi 17de erkege benziyor dedi devlette ki 22+4te %100 kiz oldugunu ogrendik
[silindi] symozdag siz yine de detaylıya girmeden eşya almayın Buradan edindiğim tecrübelerime göre 16. Haftada bile cinsiyet öğrenenlerin detaylıda değişmiş Yani değişmiş derken yanılmış doktor sanırım
Sevl Haftada öğrendim 24 haftalığım şuan oğlum Göstermemiştir belki o yüzden söyleyemiyolardır bilemedim
symozdag Sevl doktorlar dese ki şu an göstermiyor saklıyor vs anlarım ama direk diyorlar ki daha söylemek için erken
Burcuuzunnn denizarenmom benimde 12.hafta da kesin kız dendi 16 ve 17.hafta da gittim erkek dendi cuma detaylı ultrason var 20 haftalık umarım değişmez tekrar
1prensannesi_ denizarenmom ay bende boyle heber alırmıyım dıyorum erke dedi özel devlette detaylıyı beklıyorum içinize dogdumu kiz dıye benım oyle doguyor doktorlara ınanasım gelmıyor🥹
symozdag [silindi] kesinlikle bende çok gördüm o yorumları, sağlıkla gelsin inşallah bebişler ama İnsan merak ediyor işte
Mom-babyyy symozdag özelde 16 haftada öğrendim devlette 27 haftada bile sordum şuan gözükmüyor pozisyonu uygun değil dediler devlete kalsa hiç görmezsin 😂
symozdag Mom-babyyy ay valla bilmiyorum ya özelde de söylemedi bi umut devlet söyler mi dedim onda da tık yok 😄
Bebgim2023 symozdag bende sendenim 15+5 yok anam açmadı bagdasini kızım da böyleydi tahminim buda kız 😊
Hurmuz16 symozdag ayyy bende aynı şekil ben hep özele gidiyorum ikili taramada filan doktorum bana hep ihtimal veriyor ama tam emin olamıyorlar hep bacakları kapalı olduğu için 3 haftadır gidiyorum bende 15.3 günlüğüm artık detaylı ultrasonda netleşicek bizimde 😂😂
Mom-babyyy symozdag valla ben bilerek 16 dan sonra gittim herkes o zaman daha en diyor çünkü ve cinsiyette değişmedi hiç devlete kalsa sana anca doğum esnasında gösterecek 😂
aseldurununannesi_ symozdag bana 19.haftamda söyledi erkek diye ama 22.haftada detaylıda kız olduğunu öğrendim
symozdag aseldurununannesi_ detaylıya kadar pek bişey almamak gerekiyor anlaşılan. %100 dedikleri bile değişiyor
Brcvrmz symozdag kızımı 18. Haftada öğrendim 2 li testte kemik yapısı erkeğe benziyor demişkerdi. 2. Ye hamileyim oğlumuda 16. Haftada öğrendim 12 çok erken değil mi cinsiyet için
symozdag Brcvrmz bende bilemedim ilk gebeliğim benim. 11. Haftada cinsiyet öğrendik diye çok yorum okudum