_aren Bebeğim 3 aylık sadece anne sütüyle besliyordum ama şimdi mama takviyeside yapmak durumundayım aptamil verdim 2 gündür ama kararsızım aptamil mi hipp mi vermeliyim. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Tbsra95 _aren aptamilde kualndm hipte aptamil cok ağır geliyo sanki gibi hissettim ama kızıma hip yaradı ama kimisinde aptamil yarar ama ben yogunbakımda kızıma hipp verdiler onu kulandım sonrada
Kleopatra- _aren Aptamil kullanıyoruz bizde çok memnunum. Önce sma kullandık mahfetti çocuğu kakasını yapamadı günlerce kustu hep. Sancısından bahsetmiyorum bile. Aptamile geçtik rahatlattı, öyle düzeldi.
Bergunx1 _aren Hipp organic combiotic benim bebeğime çok iyi geldi. Aptamil çok fazla gaz yaptı. Sma optipro ishal yaptı. Kilo alımı da gayet iyi hipp ile.
NobleMom _aren hipp organic combioc kullandım ben iki yaşına kadar. Hiç bir sorun yaşamadım. Mühendisin oğlunun sayfasında mama kıyaslamaları vardı. Orda anne sütüne en yakın mama hipp ti
uraz_ve_annesi- _aren onu, siz deneyerek bulacaksınız aptamille başladık biz gaz yaptı sma aldım hiç sıkıntı olmadı çok şükür her bebek farklıdır