Kleopatra- Deletedmom_27 Düdüklü tencere 10 lira olsa yine de alamam vallahi evde de var zaten ama hiç kullanmadım. Korkunun ecele faydası yok tabi de yin de olsun.😂😂
Bmom Deletedmom_27 fissler elim ayağım resmen 5 dakikada yemek hazır parasını sonuna kadar hakeden ürün ceyizimin gözdesi 🌺🌺
Snurbasar Kleopatra- Şimdi ki düdüklü tencereler patlamama garantili herşeyi düdüklüde pişiriyorum 5 dk sürüyor süper olay 😂
evin_bozkurt Kleopatra- aynı kafadayız iki düdüklü tencere almişim kullanmamama rağmen neden iki tane bilmiyorum 🤷♀️ 😅 yemeği sabahtan koyarım yinede düdüklüye koymam korkarım valla akrabamınki patladı kadının yüzü yandı o sebep herhalde
Hulya2626 Deletedmom_27 tabi ki Fissler hem doğalgazdan da tasarruf ediliyor. 10 dk da her şey hazır ve patlama riski yok. Kullanımı temizliği de çok kolay. Pahalı ama ömürlük bir ürün
Hulya2626 Deletedmom_27 evet ikilisi maalesef o fiyata çıkmış. Ben 6-7 ay önce 4.5 olanını 3.400 almıştım.
Deletedmom_27 Hulya2626 helal be o zaman da az para degildi alirim almasina da kocalik duyarsa fiyati kalp krizi gecirir hahahahah
Kleopatra- evin_bozkurt Evet bende aynı sebepten asla kullanmak istemiyorum.😂 On saatte pişsin yemek patlamasından iyidir.😂
Mavikalem Deletedmom_27 6-7 senedir essenso 3 senedir de korkmaz kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Eski modellerden alma ama düğmeli olanlardan al