ayseuarslan Çok su ictigimden mi bebeğin baskı yapmasindan mi Allah’ım gidiyorum sanki hiç yapmamış gibi 5 dakika sonra yine geliyor idrarım. Tuvalet ile bütünleşecegim artık. Sizde böyle misiniz ya? Günde 3-3,5 litre su içiyorum ben.
MadameHappy34 ayseuarslan 😅ah keşke bende içsem de bu kadar gitsem içtiğim 1 bardak su bile olsa 5 dk sonra 3 gündür WC tutuyorum gibi zor yetişiyorum.🤣
Burcucicek ayseuarslan ben de aynıyım günde 2-2.5 lt su içiyorum. Hatta şu an yazarken yine tuvaletteyim 😂
Kucukcivciv ayseuarslan Haftada olarak özellikle son bir kaç gündür geceleri tuvalette uyumamak için kendimi zor tutuyorum 😅 ama öyle böyle değil sanki saatlerce tutmuşumda patlamak üzereymişim gibi koştur koştur gidiyorum resmen 🤭
Mine34 ayseuarslan ben de fazla su icmem ama ben dün gece girdim işedim çıktım odama gidecem tekrar geri tuvalete girdim baskı yapıyor ondan gece uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum lavabo için
ayseuarslan MadameHappy34 yaa su için ama çok önemli en azından zorlayın 1 litre olsun için. Ama 1 bardakta böyle ise 1 litrede ne olur bilemem. 😅
sunmomy MadameHappy34 ayy su icin bi arkadasım su icmedigi icin cocugun suyunda azalma görüldü. eğer kaçak olsaydı hastaneye yatırılacaktı. Serumla beslenmek zorunda kalan cok gebe var. Hamilelikte su cok onemli zorlayın kendinizi
MadameHappy34 ayseuarslan 🤣 en son zorladım gece uykudan 4-5 kez kalktım.. gün için de içtiğim de belli 😅sanki vücudun suya ihtiyacı yok gibi davranıyor
ayseuarslan Kucukcivciv ay bende öyleyim gözlerim kapalı tuvalete kalkıyorum resmen. Dusecem de bir gün Allah korusun. Yatağa da yapacam bir gün bu gidişle 😅
Ayse_Nuryusuf01 İçtiğim suyun da hesabını yapamıyorum lavaboya gitigim sayının da hesabını yapamıyorum artık 😅😅😅
MorTutkunu 34 haftalığım bende gün içinde çok sık gidiyorum tuvalete her oynamasın da sanki tuvaletim var ve altıma kaçıracak gibi hissediyorum ama gidiyorum ki bişe yok 😅
ayseuarslan MorTutkunu ah ben daha 28 haftalığım nasıl bitecek geçecek bilmiyorum. Çok uzun geldi bana bu 20li sayılı dönem.
_aysealb MorTutkunu evet ya bende öyleyim 30 haftalık oldum devamlı WC deyim çok suda içiyorum ama WC ye gidince az bişey geliyor o kadar su içmeye 🙄
Kucukcivciv ayseuarslan Ay utanmasam benimde yatağa bırakıveresim geliyo ama o yatağı sonra benim temizliyeceğimi düşününce vazgeçiyorum 😃