Busbusu Brck0303 fırına ekmek dilimleri atıp kizarticsm sonra peynirle yağ kahvaltılık çayla yicez inşallah gribim bende hem canım çekti hem kolayına geldi hc halim yok
Simay13 Busbusu afiyet olsun. En güzel menü sizinki ☺️ pratik gayet. Bende sobanın üstünde gevretiyorum ekmekleri
evin_bozkurt Brck0303 çok garip ama canım balık istiyor eşim balık pişirecek bu gece sen yaparsan yerim dedim 😂
cennetmelegininannesi Nslykt afiyet olsun bende Gül böreği yapmak istedim sirke süt yağ koydum yumurta akını unuttum yine de yapsam olur mu yoksa normal tepsi böreği mi yapayım modada güzel olur mu
cansualisa Brck0303 yoğurtlu tavuk çorbası kızıma Tavuk haşlama pilav bize yanına da meyvesuyu bıktım artk hergün ne yenecek derdinden😀
emirtosveannesi Brck0303 Islim kebabi Patates puresi Pilav Sehriye çorbası Pek hafif değil ama fikir olsun yinede 🤣
Ebru4458 Brck0303 sulu köfte var önceden yapıp dolaba atmıştık onu pisircem kıymalı makarna ve salata yapicam yanına da
Ebru4458 buseyldz00 bizde öyleyiz bence çok da şanslıyız her erkek öyle değil sürekli ağır yemek isteyenler var ben bigün çay melemen veya o tür yiyecekler bı gün ağır yemek o şekilde gdiorum genelde yemek yapıyorum ama
buseyldz00 Ebru4458 evet bencede bu büyük bir şans hergun salatasına sulu yemeğine ana yemeğine tatlısına kadar istiyen var 🤷🤷 çok şükür
EraSoniC Ebru4458 valla o kadar kötüydüm ki sabah beri işe gidemedim eşimde izinliydi hem akşamı hem kahvaltıyı bir yaptık kıymalı yumurta kahvaltılık bana ıhlamur ona çay 😂