Gokcemom Merhaba hanımlar bugün kontrolden geldim 33 haftalığım 2.70 gr bebeğin kilosu doktor dedi 2 hafta geriden geliyor sizce ne yapmalıyım böyle olan var mı
Bebekdelisi Gokcemom canım 37 de 2600 doğum yaptım hiçte geri diyen olmadı herkes 3/3,5 kg doğum yapamaz 2500 sonrası normal ve iyidir
NilAda16 Gokcemom nasıl yani 33haftada 2700 gram mı bebeğiniz? Bunun neresi geri. Ben 33+3 te yani dün doktoruma gittim 2340 grmdı🫠
kuzucumoglum Gokcemom 34+4 haftaligim bugün kontrolden geldim 2150 gram kilosu banada düşük geldi ama 40 haftaya kadar dahada alırlar allhin izniyle sağlıklı olsunlarda🙏
teachervera Gokcemom Tatlım her sabah pekmez, kaşar, yumurta. Ben sadece bu üçünü yiyorum. Gün içinde 3 4 bardak süt içiyorum midem yanıyor iyi geliyor diye ama bebeğe harika yarıyor. Muz ye mandalina portakal ye.
Gokcemom teachervera yemeye çalışıyorum karın bölgesi gelişmemiş dedi bilmiyorum artık 2 hafta içerisinde bebek 770 gram almış aslında
Adyokisimsiz Gokcemom banada 2 3 hafta geriden geliyor demişti sonra detaylıya vs girdim hiçbir sorun göremedi geç döllenme olmuş dedi adet tarihimi degistirdi ve bebeğimde minyon tipli doğdu yani şuan 4 yaşında ama 2 3 yaşında görünüyor çok tatlı minnoş kızım:)
Miraykusunannesi Canim toz nesguikli sut cok guzel yariyo bi dene istersen onun disinda pekmez ve muz onerebilirim