Ahuum Ozgee123 decavit damla , İmom , magnezyum, (magnorm) Sen sadece d vitamini kullanıyırsun cnm vitamin yok mu başka.
ZeynepNilDuran Ozgee123 ben hamileliğin başından beri elenatal 2 kullanıyorum, 22 haftadan sonra gynferon demir hapı ve kasılma önlemesi için magnorm( magnezyum) kullanıyorum. Çok şükür değerlerim de hamilelik öncesine göre daha iyi.
prensesinannesi94 Ozgee123 regenesis max vitamin ve ferrum kan ilacı kullanıyorum d vitaminide yazdı daha yeni onada başlayacağım ne yazdı bilmiyorum
Ozgee123 Mysmrt Aslihantuncer prensesinannesi94 herkesin demir hapının adı ferrum benim ki niye feramat ki
GokceMom_ Aslihantuncer ben 4 ayın ıcındeyım doktorum hala baska vıtamın ılacı vermedı 14 une gıdıcem o zmn yazarmı acaba yksa ben soylım mı ılk 3 ay folık asit kullandım halada devam ediyorum doktor bısey demedı diye zararı olmaz demi
Ahuum Ozgee123 bende demir kullanıyorum . İyi bari vitaminlerin . Ferrum kullanmamdakı sebeb diğer demir hapları mide bulantısı yaptı bu sıvı şurup şeklinde .
MeltemEA Ozgee123 ferrum la feramat aynı muadilidir.Bunlar bana çok kabızlık yaptığı için ferifer sıvı demir ilacı kullanıyorum bende.
MeltemEA Decavit vitamin ,devit 3 d vitamin damla,ferifer demir ilacı hergün kullanıyorum.Hergün olmamakla birlikte de balık yağı hapı içiyorum.