Evet sevgili anneler anca kendime gelebildim ve şimdi belki çoğunuz yazmasaydın keşke panik olduk diyecekler ama paylasmak istedim belki baska birinin de basina gelmis olabilir Pazartesi 05.12.de hastaneye yatisim yapıldı 37+1 haftaliktim. Saat 11de beni ameliyat odasına götürdüler sipinal imi yaptılar uyusturdular daha sonra doktorum geldi Allah bin kere razı olsun.. hayal şimşek hocam dan. Neyse arkadaşlar ben uyustum ama muhabbet ediyoruz doktorum la anestezi teknikerleriyle vs o arada kesiyorlar beni neyse kestiler bebeği elini sokup çıkardı hepsini tek tek hissettim zaten. Hassas olan kısmı ilk seseryanimi yapan doktor yapıştırma usulü dikiş yapınca en altta ki katmana damar yapışmış.. hocamızda aynı yerden kesmek isteyin ce damarımı kesti yanlışlıkla her yere kan fiskirdi dediler hastayı uyutalim dedim hayır hocam uyumak istemiyorum. Neyse diktiler söktüler sürekli damar bir yerden atiyor du kanama yapıyordu 40 kez sokup diktikten sonra bir şekilde dikislerimi kapattılar ameliyat esnasında çok kan kaybım olunca 3 ünite kan verildi ameliyat esnasında. Daha sonra ameliyattan bir şekilde çıktık. Doktorum ilk doktorumun hatası olduğunu ve çok korktuğunu söyledi panik olduğunu zaten gördüm ama çok başarılı bir ameliyat gerçekleştir di. Ölümden dönsem de oğluma kavuştum 💙💙 şuan ara ara ağrılarım var emzirirken zorlanıyoruz. Ama bebeğimiz sağlıklı bende en kısa zamanda toparlicam Allah nasip ederse sormak istediğiniz bir şey varsa sezeryan doğumla ilgili soruları cevaplaya bilirim.. Rabbım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim kavuşun yavrulariniza biraz uzun oldu k bakmayın ama değişik bir hikaye olduğunu düşünüyorum.. sonuçta 4 saat süren bir spinal sezeryan hikayesi