melegimhosgeldin1 Binnur-cam Asiri derecede değil ara ara oluyo ilk defa başıma gelince Merak ettim doktorda bakmiyo dedim bari buraya sorysim başına gelen vardır
Binnur-cam melegimhosgeldin1 gaz sancısı falan olabilirmi acaba onu düşündüm o agri yapar vurur bele falan
melegimhosgeldin1 elifcicek_07 ewet eminim Karnında veyahut kasıklarımda en ufak ağrı sızı yok arada sertleşme dışında tam üst tarafı yani az çok bilimsel olarak böbrek oluyo hissediyorum sizladigini ara ara
melegimhosgeldin1 Pemberuya en kısa zamanda gidicem tavsiyen için teşekürler 🌹 kendileri cekiyo bari sahip çıkanlar hastaliklarina🤣🙈
melegimhosgeldin1 Binnur-cam Yok değil ya gaz olsa bilirim gaz aşırı rahatsızlık veriyo Farkina vardiriyo yani Bu iki üç gündür böyle oldu sadece
bebek_firarda Bende de oluyodu hatta şu an 25+5 im ara sıra hala oluyo. Doktoruma sormuştum, senin iç karnın küçük, bebek büyüdükçe kaburgalarına baskı yapıyo o yüzden ağrı oluyo çok normal demişti
melegimhosgeldin1 bebek_firarda Benim iç karnimda küçük demisti doktor geçen haftalarda İkili taramaya gittiğimde İnşallah sebebi o dur başka bı sorun çıkmaz 🥺
bebek_firarda melegimhosgeldin1 benimki haftalar geçip karnım büyüdükçe geçti, şimdi hala sola yatınca sol tarafım batıyo ama bir iki dakika batıp hemen geçiyo çok çok azaldı acısı
Plnpars melegimhosgeldin1 ürolojiden randevu alıp bonreklerinize baktirmanizi oneririm 3 gin once tas ameliyati oldim 2 hafta cekmedigim acilari cektim