Esraliiii cahillesohbetikestim maşallah canım büyümüş beneişler benim karnında aldı basını gidiyor suyum fazla diye😔
gullokumum cahillesohbetikestim valla bizim kız yerinden memnun geleceği yok belli😂oğlumu 40+2 de doğurdum bakalım bu nolacak🌼
Aaaysee cahillesohbetikestim ayyyy yerim siziiii 😍🤤😽🤍 masaAllah kanka 2.olmasına rağmen çıkmamış karnın çok 🤭😍
Aaaysee cahillesohbetikestim Bizde 20+6 🥲😁 Arkaya çok aldırış etmeyin başkasının evinde çektim hdjdjdkd
cahillesohbetikestim Aaaysee oyyy kız yerim sizi 🥰 kanka aslında kocaman da bol gömlek giyince belli olmuyor 🤣
mylittlebabym Çok güzelsiniz kızlar.🕊️🤎 @cahillesohbetikestim senle aynı haftayız bakalım kim önce doğuracak çok merak ediyorum 🙈😂
cahillesohbetikestim mylittlebabym bakalım yavrum benim sezaryen olacağı için son anı bekelemicez ama belki senin minik Ova hanımda son günü beklemez 🥰🥳
cahillesohbetikestim Aaaysee oyyy yerim 🤣 Alp oğlanda daha minikti karnım benim şimdi bu büyük geliyor 🤣
Esraliiii cahillesohbetikestim şekerim yok canım benim hep su fazlaydı Larende üst sınırdaydı tatlı meyveyi azalttım anca rahatladım
cahillesohbetikestim Esraliiii anladım abla benimde açlık tokluk baktı geçen doktor sınırda çıktı dikkat etmem gerekiyor bakalım inşallah iyice yükselmez
Esraliiii cahillesohbetikestim ya karbonhidrat falan kesecen canım insanda ne yasaksa onu yemek istiyor bir dogursakta rahat etsek
cahillesohbetikestim BerfinYildiz foruma girin ana sayfa da üç çizgiye bastığınız zaman orada resim yükle çıkıyor. O bağlantıya tıklayıp istediğiniz resmi oraya yükleyin çıkan bağlantıyı buraya kopyala yapıştır yapıyoruz. 🥰
cahillesohbetikestim Esraliiii ah sorma abla tatlı yasak ya canım nasıl tatlı şeyler istiyor eşim günlük kota koydu o sınırı geçmeme izin vermiyor 🤣