Sulesulee Kizlar belim sanki ikiye ayrılacak bu normalmi? Geceleri zaten ağrıyor ama yataktan diye düşündüm yatagimida değiştirdim yine aynı ama sabah kahvaltidan sonra felan geçerdi bugün çok kötüyüm normalmi
Zekiye_27 Sulesulee Hamile olduğumu bel ağrısıyla öğrendim diyebilirim progestan kullandım ilk üç ay şimdi bıraktım ama ara ara oluyor kanama vs yoksa korkma dinlen bol bol .Kontrole gittiğinde sorarsın canım
Meryem_K Sulesulee çok normal cnm 28 haftamdayım ve belim çok agrıyor sol hep soluna yatmaya çalış bol bol dinlen uzan. Ağır kaldırma ayakta çok durmak ta ağrıtıyor beli.
minikmucizemmmmmm Sulesulee bende bugün itibariyle 11 hafta oldum bi gerinsem kütletsem belim rahatlıcak gibiyim ama yapamıyoruz işte. Sanki kaskatı tutuk sırtım belim komple. Bi ara böbreklerim mi ağrıyor diye düşündüm. Sonra şal sardım belime rahatladı üşütmüş olabilirsin 🙇🏼♀️
Sulesulee Zekiye_27 çok takilmiyordum hormonlarla alakalı diye ama bugün nerdeyse aglicam o derece iturtugum yerde sızlıyor belim ya
Sulesulee Meryem_K hep soluma yatıyorum hamile yastığı da aldım bel ağrısı için ama fayda etmedi bugün çok aşırı oyuzden tedirgin oldum ya
Sulesulee minikmucizemmmmmm gece belim açılıyor inşallah oyuzdendir bende yapicam şimdi canım teşekkür ederim
Sulesulee minikmucizemmmmmm gece belim açılıyor inşallah oyuzdendir bende yapicam şimdi canım teşekkür ederim