Kısa ve öz doğum hikayem pazar sabaha karşı saat 5 te lavoboya gittim Nişanim geldi kimseye birşey demeden yattım tekrar bir saat sonra uyandım belimde yanma hissi ile tekrar lavaboya gittim bu sefer adet olur gibi kanam fazla geldi eşim işe gitmek için uyandı işe gitme kanamam oldu dedim hemen duşa girdim abdest alıp sabah namazını kıldım eltim gelmişti saolsun doğumuma onu uyandırdım çocuklar herkeste bir heyecan hadi hastaneye gidelim ev halkı heyecan ve panik haldeydi ben hariç 🙂ben mutfaga geldim hemen ocağa çayı koydum kahvaltı hazırlamaya çalışırken ağrılarım şiddetlendi ama hala sakın durmaya çalışıyorum neyse kahvaltımızı yaptık benim ağrılarım 5 dk da bir gelip bir saniye kadar sürüp geçiyor du hastaneye gitmek istemiyordum hemen eşim çıkalım neyi bekliyoruz evde demeye başladı ben kendimi dinliyorum hastaneye gidip te yattigim yerde sancı çekeceğeme evde dolaşarak çekerim derim tamam dediler sonra saat 8 oldu herkes hazır bende hazırım tabi sancılarım hafifledi gibi oldu biraz yaticam dedim uzandım koltuğa yarım saat uyumuşum o sırada karın ve belimde yakan bir ağrı ve ıkınma hissi ile uyandım anladimki doğuma az kaldı hadi çıkalım dedim hastane cantamizi alıp gittik hasteniyeye giriş saati 9 acilden giriş yaptık nts çatı muayenesi derken apar topar doğuma dedi doktor 6 santim acilman var dedi yürüyerek çıkmak istedim izin vermediler doğum haneye çıktık tabi o sıra eşim eltim ve kız kardeşim gözleri dolu görünce başladım ağlamaya doğum haneye yairdilar üzerimi hazirladilar saat 10 oldu ebe geldi kontrol etti 8 santim acilman var dedi suyumu lastik bir şey ile patlattı sancilarim sıklaştı sancım geldikçe iki elimi başımın arkasına koyarak çenemi göğsüme dayadım ve nefesim bitene kadar ikindim sancım geldikçe bu şekilde sesimi dahi çıkarmadan sadece ikinmaya odaklandım bagiripta kendimi yormamak için önceki dogumlarimdan tecrübe edinmiştim bağırıp çağırmak la doğumun olmayacagini anlamitim bu dogumumda Rabbime şükürler olsun ki bağırıp çağırmadan doğum yaptım ve saat oldu 11 çatala aldilar bir dakika surdu yada surmedi ebeler saaolsun bana moral vererek cok bilincli ve soguk kanli birisin bir saatir kendi kendine sesini cikartmadan dogumu yapacksin helal olsun sana dediler guclu bir sekilde sancin gelince ikin dediler oylede yaptim ama bebegimin tam cikis aninda cigligi bastim saat tqm 11 de kizim dogdu cok sukur yarim saat dikis atildi yirtilmam olmus hem icten hem distan ama o an ki bebegimin sesini duyunca umurumda bile olmadi o dikisler acilar herseye derdi bal kizim icin