Pembecrocs34 Kullananlar var mı ? Cam olan seti mi tercih ettiniz plastik olanı mı? Hangisinden memnun kaldınız
Yagmur_277 Pembecrocs34 cam olanı aldım ama daha kullanmadım araştırmalarıma göre çok memnun kalanlar varmış plastik yeni doğan için pek sağlıklı değil ileride mecburen alınacak ama ne kadar geç o kadar iyi düşünüyorum
Rmysbyzt Pembecrocs34 benimde plastik almaya gönlüm el vermedi açıkcası cam olanı aldım küçük olanından
Btlklnc Pembecrocs34 Cam olanı alacaktım fakat arkadasım düştügünde kırılıyor ve ucuz bır bıberonda degıl dedi. O en bastan beri plastik kullanmıs cok memnunum dedı bende plastik aldım
OzgeSrc Pembecrocs34 plastik olaninin setini almistim ilk gebeligimde. 4 tane vardi icinde 2 sinide bu bebegime kullanicam. Plastik dahs kullanişli. Camin kırilma riski var
Kayaatilla Pembecrocs34 Ağız kısmı hemen yırtılıyor ve fiyatı çok yüksek yedeklerinin cam olması güzel ama dezavantajı var işte
Miniikmucizemm Pembecrocs34 Plastik olanı aldım düzenli olarak kaynatıyoruz sonuçta. Cam olana cesaret edemedim olur ya uyku sersemi yüzüne veya bi yerine düşerse veya yere düşer kırılır falan diye plastik daha mantıklı gelmişti. Tabiki karar yine sizin☺️
Hallerimvarbenim Pembecrocs34 Emzik avent aldım yeni doğan seti ama biberon dr. Browns aldım cam olanından canım. En iyisinin o olduğu söylendi biberon olarak gaz engelleyici bir sistemi olduğu söylendi