deletedmom6295 YagizAsyaMom nst mi nts mi ne zaman bağlayacaklar bizi acaba en azından biliriz kasılma mı hareket mi 😀 sabırsız gebeler iş başında
YagizAsyaMom deletedmom6295 benim doktor 30. Dan sonra alırım dedi ama banada erken geliyor 30. Hafta 28 hafta olucaz bu gece hazır değilim daha 🤣 Kasılma yada dinlenince geçen kasılma gerçek değil anlık oluyorsa yalancıdır yazmış şimdi demek ki kasılma değilmiş
YagizAsyaMom deletedmom6295 haraketleri Biraz düzelseydi iyiydi ama idare edicez artık şaka maka sonlara geliyoruz 😎
Elifasell YagizAsyaMom kaç haftalık oldunuz peki ben 26 haftalık oldum bır bucuk haftadır kaburga batmam var
YagizAsyaMom Elifasell kaburga batması bebektendir farkettirmeden yukarıya baskı yapıyordur 😊 ben bu gece 28 hafta olacağım 😊
Elifasell YagizAsyaMom maşallah büyük ihtimal oyle oluyo biz de 26 3 olduk rabbim sahlıklı bi sekılde kavusmayı nasıp etsın inş ☺️☺️
Gzmhkn Bahsettiğiniz 28 29 haftada olan kasılmalar eğer düzenli ise erken doğum tehlikesi olabiliyor. 30.haftadan beri kasılmalarım oluyo pek önemsemedim 32.haftamda dahada sıklaşıp düzenli olunca korkmaya başladım. Nstde sancılarım çıktı ve erken doğum olabilir dendi ciğer geliştirci vuruldu kasılmaları önleyici ilaç verildi serumlarla durdurmaya çalıştılar inşllah durur bebegm biraz daha. Size demek istediğim o haftalarda kasılmaların başlaması çok erken eğer birde düzenli ise doktorunuza bundan bahsedin.
Berfingnc mmrv malesef durduramadılar ya da durdurmak istemediler 1cm açılma vardı giderek hafifliyodu kasılmalar ama hiçbişey yokken doğuma alındım kim vurduya gittim gibi bişeyler oldu 🙏🏻
mmrv Berfingnc Yani umarim baska care olmadigi icin almislardir.. normalde 1 cm acilmayla aylarca gezenler oluyo.. benm rahim agzi uzunlugum cok iyi oldugu icin durunca cktm.hastaneden hapla devam ediyorum.. ay sonuna kdr da hapi ic nolur nolmaz dedi doktorum.. neyse 500 gr bebekler bile cikiyo sag salim.evine siz de tez zamanda.kavusursunuz insallah.
sumeyyemasal Bence kasılmalar bu kadar günde 10 15 kere olması korkutuyor çünkü daha erken 8 aylıkken başlarsa korkmamak gerek ama daha 7 aylıkken günde 2 3 4 kerenolsa neyse de bu 2. Gebeligim hareket ve kasilmalarim ne olduğunu iyi biliyorum pazartesi gidip kontrol ettirecegim ve magnezyum kullanıyorum Rabbim sağlıklı şekilde vaktin de almayi nasip etsin evlatlarjmizi
Esralgk mmrv 30. Haftamdayım bende çok yaşıyorum kasılmaları özellikle bugün belimden ağrı giriyor sonra orası geçince alt karın ağrısı yapıyor ayaklarıma vuruyor sence kasılma mı