Pnrbircesari Dört beş gündür yediklerimden midir bilmiyorum ama vücudum çok kaşınıyor. Dizlerim, dirseklerim, ayak parmaklarım ve koltuk altlarım. Sizinde hamilelikte böyle bir şey başınıza geldi mi ?
gunel91 Pnrbircesari benim bildiyim hamilelikde kasinti olmaz belki yediyiniz bir seye alerjik olmusuz yada doktora gidin vaktinde kaniniza gecer sorada bebisde rahatsiz olur
HRHR Pnrbircesari öncelikle geçmiş olsun Canım ilaçtan yan etki olmuş olabilir çünkü benim de öyleydi demir ilacı kullandığımda yan etki yapıyordu bana ve her yerim kaşınıyordu uyuz olmuş gibiydim Ve mecbur ilacı kullanmaya devam ediyordum
mysweetbabyy Pnrbircesari gebelik kolestazi olabilir bu tarz durumlarda aile hekimine değil kadin doguma gidin
ikicocuklubiranne Pnrbircesari benim ellerim ve özellikle ayak üstünde olmuştu tahlil yapıldı kolestaz çıkmadı ama hormonlardan dedi doktor. Ayaklarım yara içinde kalmıştı. Hafife almayın doktorunuza danışın kolestaz olabilir
Pnrbircesari HRHR çok sağol canım Demir ilacı kullanmaya başlayalı bir ay anca oldu anca mı yan etkisini göstermiştir bilmiyorum ama Yarın bi aile hekimine gideceğim. Normalde benim hiç bişiye alerjim yoktur ama bu sefer neyden kaynaklandı anlamadım. Uykularım da kaçıyor artık.
Berelfgun Pnrbircesari doktorunuza söyleyin mutlaka hormonlardan dolayıda olabiliyor kaşıntı hamilelikte ama gebelik kolestazı denen bebeğe ciddi etkileri olan bir durumda olabilir kan testi yaptırmanızda fayda var
Pnrbircesari Hepinize teşekkür ederim kendi doktoruma gittiğimde söyleyeceğim. Bugün gün içinde hiç kaşıntım olmadı bakalım gece nasıl olacak. Genelde gece oluyor.