egeninincisii Kızlar doğum başlatılacak, az önce bebeğimin kalbi durdu oksijen veriliyor. Nolur dua eder misiniz 😔😔
egeninincisii mysweetbabyy Şu an normal olarak ilerliyor. Suni verilecekti ama kendi sancım var. Bir daha sorun olursa direkt sezaryen isteyeceğim 🙁🙁
mysweetbabyy egeninincisii kalbi durdu yazmissiniz yanlış mı yazdınız anlamadım ama bebek nasil su an
egeninincisii mysweetbabyy Evet nstde bir süre kalp atışını alamadılar. Söyledikleri kalbi durdu cümlesiydi. Şu an var kalp atışı 🙏🏼
egeninincisii Zumzugukodummuzzingillatirim Şu an iyiyim oksijen ile kendime geldim. Kendi sancım var sanırım suniye gerek kalmayacak. Aşırı strese girdim kalbi durdu diye telaşlandılar bir anda 😞
Zumzugukodummuzzingillatirim egeninincisii stres yapma yaparsan bebekde streslenir. Sakinlrs ve en iyisini dusun. Birde hazir sancin var arttikca minnak Zeynep Umoşun uykuları ve babasinin isi duzene girsin diye dua edersen çok mutlu olurum djdjdnjd
cahillesohbetikestim egeninincisii Allah yardımcınız olsun bence fazla beklemeden direk sezaryen isteyin. Benim oğlumun da susuz kaldığı için iki kez kalp atışı baya yavaşlamıştı. Doktorum suni verip bebeği zor duruma sokmayalım suniyi kaldıramayabilir karar sizin dedi direk sezaryen istedim çok şükür atlattık sizde sağsalim atlatırsınız inşallah 🥰🤲🙏
Mry123 egeninincisii benim oğlumun kalp atışları düşünce hemen acil sezaryene alındım niçin daha da bekletiliyorsun çok riske atılıyor şu an bebeğiniz. Hemen sezaryen isteyin