Streslianne Arkadaşlar eşime hediye almak istiyorum sonuçta onun da ilk baba olma heyecanı fikir önerebilir misiniz ? İlk çocuğumuz olacak özel bir hediye almak istedim o yüzden size danışayım fikirlerinizi bekliyorum.🌺
Bengum Streslianne instagram da mucize_minikler adlı bir sayfa var hiç alışveriş yapmadım güvenilirliğini bilmiyorum sadece ora da çok güzel babayla ilgili zıbınlar var. Hem eşinize hem evladınıza küçük hatıra olabilir 💕
uraz_ve_annesi- Streslianne benim eşim koyu fenerbahçeli bebeğime yavru kanarya yazan eşimde baba kanarya yazan tşört yaptırmıştım çok duygulanmıştı 😬
YagmurAnnesi Streslianne O kadar çileyi ben çekecem bi zahmet o bana yapsın 😂😂😂 hiçte sürpriz falan yapamam 😂
Streslianne Bengum doğum gününde ondan yaptırdım 😊🤔biraz seçenekleri tükettim galiba bı de çerçevede ultrason fotoğrafıyla altına yazı yazmistim öyle doğum gününde kızımdan ona doğmadan hedoye hazırlamıştım
Streslianne Bengum aaa olabilir şuan kullanmıyor ama bı zamanlar koleksiyonu varmis ben sevmediğim için kullanmıyor şaşırtıcı bir hediye olabilir sevdim bu fikri
Streslianne uraz_ve_annesi- çok guzel ama ben koyu fanatik FB eşim GS li o yüzden yaptiramam çok zor 🙈
uraz_ve_annesi- beyazgull instagramda giy_nik sayfanın adı çok memnun kaldım ben çok, kaliteli güzel geldiler 😬
Streslianne YagmurAnnesi 🤣 doğrudur hemde ne acılar cektm ben bi de serklaj ameliyatı falan oldum erken doğum başlamıştı o alicakmis bende jest olsn diye alaym dedim