holly Mine34 kaç haftalık. En ufak şüphe duyarsan git hastaneye . Dr una haber ver ben kızımı o şekilde anlamıştım Allah korudu
Kubrabsyg45 Mine34 soğuk su iç , havuç ye sola uzan sağ elini karnına koy. Perinatoloji doktorum bana öyle demişti. Tatlı yeme ekmek meyve tarzı şeyler tüket sola dön
Arzukayamen25 Mine34 anladım ben de 27 hafta da 3 gun boyunca hissedemedim bugun hastaneye gittim bir sıkıntı olmadığını öğrendim günün 18 20 saati uyuyarak geçiriyorlarmış gece daha çok aktif oluyorlarmış ondan dolayı dedi
Deletedmom_51 Mine34 hafifçe karnına dokun titreşim gönder ona ben de çok endişeleniyordum doktor pozisyon değiştirse çok hissetmezsin demişti gerçekten de sırtını dönmüştü o zaman. Dua oku bol bol
Rabiyay Mine34 bence hemn doktora gitseydiniz her bebek aynı deil bazı bebekler hareketli bazıları deil
holly Mine34 bu haftaları bilmiyorum ben 36/3 de doğuma alındım hareketleri hiç yoktu hastaneye gittim kalp atışı yavaş kordon dolanmış plesenta yaşlanmıştı
Mine34 kahvesever__ normalde hareketlerinden dolayı uyuyamam şimdi de hareketsizliginden uyuyamıyorum ve inşallah bi sıkıntımız yoktur
holly Mine34 bi buçuk yaşında şu an 🥰 ufak tefek rahatsızlıkları var her cocuk gbi. Allah bize bağışladı sizde hiç ihmal etmeyin sürekli Dr la irtibatta olun 🫶