BadoDe Lütfen kusura bakmayın yanliş anlaşılmak istemem ama Mislina ismi okurken misina gibi oldu anlamını bilmiyorum ama karşılıklık olmasın.
momlife_7 BadoDe Eshab’ül-Kehf’in(Yedi uyurlar) isimlerinden biri.(Kur’an’ı Kerim de yedi uyurların isimleriyle ilgili herhangi bir ibare bulunmamakla birlikte halk arasındaki isimlerinden biridir.) faydalı,yararlı
BadoDe momlife_7 Biliyor musunuz bebeğim olsun diye o mağaraya İstanbul’dan kalkıp duaya gittim ilk defa sizden duyuyorum 🙏 ama drdiğim gibi zamane çocukları bir farklı ileride sorun olmasın diye okunuşu konforlu gelmediğini söylemek istedim yinede en doğru karar sizin.
momlife_7 BadoDe evet ben gidemedim ne güzel siz görmüşsünüz 🥰 okusuna herkes bi tuhaflık buluyor ama bakalım hayırlısı benim gönlüm Mislinadan yana şimdilik 🌸🙈 masal Mina’yı da istiyorduk ama Mislina ismini duyunca daha bi cezbetti beni açıkçası
beyzacmvrc momlife_7 mislina nin telaffuzu biraz zor gelebilir çevresindekilere okul hayatını vs de düşününce ☺️ ama masal mina yi beğendim gerçekten hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsiniz☺️
momlife_7 1mutsuzkadin masal size saçma sapan gelebilir ama bizim için bi anlamı var ona bakarsanız Mislina da kuran da geçiyor