Tugcender sliya30 biz Bodrum’da doğuramayanlar kulübü kurduk seni de üyesi yapalım bacım 😅😅 sende de mi tık yok daha
karadenizdebiraile sliya30 son 7😍erkek bebısler gününü doldurur dıyorlar sızınde erkek mı hıc gelesı yok beyefendının bu seneki bebişler masallahı var sabırlı tam günleri dolduracak gibi😅
sliya30 karadenizdebiraile erkek bebek 😁😁 kızımı 39+6 da almıştım kucağıma bakalım bu beyefendi ne zaman gelecek
Tugcender sliya30 ay hayırlısıyla artık bi gelseler benim aklımdaydın acaba doğum yaptı mı diye bana haber ver bari olursa 🙂
_Meliss_ karadenizdebiraile geçen cumaydii bu cuma gene gidicem bu sürede yürüyüş merdiven inip çıkma skuat pilates egzersizleri aklına ne geliyorsa yaptım ama göbeğim hiç düşmedi sanırım fayda etmedi
karadenizdebiraile _Meliss_ bende Nst baglanıcam bakalm bugün ne durumda geçen hafta sancılar vardı bu hafta nasıl beyefendınin keyfi bakalm🤰
karadenizdebiraile _Meliss_ doktor gelmesini bekliycez dedi 41 kadr yolu var dedi ayy sağlıkla bı gelseler de rahatlasak artık🙈😣