minik_koala_ve_annesi Merhaba anneler bebisim 2 aylik olmak uzere mama ile besleniyor sadece 3 olcek yani 90 cc mama veriyorum ama bu gunlerde doymuyor gibi sanki anlayamadim siz kac cc veriyorsunuz 4 olcek ciksam mi acaba 3 saatte bir besleniyordu simdi 2 saate dustu
uraz_ve_annesi- minik_koala_ve_annesi 3 buçuk aylık 150 - 180 cc arasında içiyor benimki doymuyorsa arttırın tabi siz daha iyi bilirsiniz bebeğinizi
minik_koala_ve_annesi uraz_ve_annesi- su sekilde canim 2 saatte bir uyanmaya basladigi icin 4 olcek e gecemiyorum bir kere 4 olcek versem uyuma suresi uzar mi acaba
uraz_ve_annesi- minik_koala_ve_annesi uzayabilir dene bir kere ver zaten çok gelirse kusar veya ağlar anlarsın
minik_koala_ve_annesi uraz_ve_annesi- yani 3 olcek bittikten sonra agliyor uyumaya adapte olamiyor 2 saat uyuyor ama boluk porcuk emzige de dustu sanki cok ilk bebegim canim anlayamiyorum inan ki aglayarak kalkiyor uyumadada gucluk var saat 19.00 dan beridir uyanik uyudugu toplamda yarim saati gecmemistir dus aldirdim karnini doyurdum daha uyumadi
uraz_ve_annesi- minik_koala_ve_annesi arttır sen doymuyor o zaman birde uyanıkken sürekli aktif olsun kucağında gezdir egzersiz yaptır kollarını aç kapat kartlara baktır yor biraz. 1-1.5 saat uyanık kalsın sonra uyut. Uyku sinyallerini iyi gözlemle esnemeye başlamadan uyutmaya başlama. Benimde ilk bebeğim ben bunları yapıyorum genelde işe yarıyor ama bazende inatlaşıyorlar işte