Rumuz123456 Nurumay doktordan doktora değişiyormuş sanırım ben bugün 33+0 oldum cuma randevum var bakalım bağlıcak mı. Bazı doktorlar sorun olmadıkça 36ya kadar bağlamıyomuş benimki de öyle diye duydum
1erkekkannesiiii Nurumay 32+5 deyim daha hiç girmedim 35 de çatı muayenesi var 37den sonra da doğum konuşuruz dedi doktorum. Erken doğum riskim var ama dua ediyorum inşallah henüz gelmez biraz daha dursun çok küçük. Gerekli olmadıkça bağlamayacaklar sanırım
Edau9 1erkekkannesiiii Madem erken doğum riskiniz var neden o kadar erken yapıyor çatı muayenesini.Bazılarında doğumu tetiklediği söyleniyor çünkü.Benim 32den beri sancım var 36 olduk doktorum ona rağmen bakmadı açılma vs var mı diye tetiklememesi için
YaseminBatrk Nurumay iki bebeğimde de 35 gibi başlamıştık. Ya da direk 36 miydi acaba unuttum bak 😄😄😄
Kucukcivciv Nurumay Ben ağrılarım olduğu için ilk kez 26. Haftada girdim sonra 32 ye kadar ara ara girmek durumunda kaldım nst ye. Ama doktorumun standardı 32 haftaymış. 32 den sonra düzenli istiyor nst yi 🙂
1erkekkannesiiii Edau9 kız doktoru mu sorgulayayım 😂 çatı muayenesi doğumu tetiklemez tetiklerse de 35 i görsem öpüp başıma koycam suan çok küçük 😥
mavininhertonuu 37yiz çatı muayenesi de yapmadı nst de girmedim cuma kontrol var o zaman 2sini de yapar belki