_mom97 28 haftamdayim sanki adet gununun ilk gunu gelen kahverengi leke gibi lekelenmem oldu. Acile gittim muayene de bir sey goremediler ama nedense hic icim rahat etmedi. Benim gibi ayni durumu yasayan var mi?
-Muallime- _mom97 Bende aynı şey ilişkiden sonra olmuştu.2 defa aynı nedenden dolayı lekelenmem oldu.Cok şükür doktorumuz sıkıntı yok demişti.Korkmakta haklısınız doktora gidene kadar ağlamıştım bebeğime bir şey oldu diye.
_mom97 -Muallime- iliski sonrasida olmadi hatta tamamen tesadufen gordum lavaboya girince. Agri vs olmadi daha dogrusu klasik kasilmalar oluyo ama onemsemiyorum yalanci sanci donemlerinde oldugum icin. Ama bir sey cikmadigi halde icim nedense rahat etmedi
_mom97 edosvebebisi gectigimiz carsamba idrar vermistim sadece üre oranim biraz yuksekti onun icinde bol su ic demisti doktor onun disinda bi enfeksiyon gormediler ki herhalde soylemedi doktor bir sey ama idrar yaparken yanma falan bir seyim yok sadece adet zamaninda gorulen kahverengi lekelenme seklinde gorunce ben de korktum ama alttan muayene etti ultrasonla bakti nstye bagladi bir sey goremediler