nolmusnolmus 24 haftalık hamileyim ve sag kasık ağrım var ama kasigimin altı yani afedersiniz ama şeyimin yanı, bacağımı kasiyor. Neden olavilir bilgisi olan var mi
Cerennceren nolmusnolmus Bende de oluyor canım bende 24 haftalığım kontrolünde danış magnezyumuda eksik etme
_Cansuu_3 nolmusnolmus Canım aynı şey bende de oldu doktorum çok normal dedi bebek büyüdüğü için kasları çektiriyor bu da ağrı yapıp bacağını çektiriyor ben yürüyemiyordum magnezyum kullanmaya başladım iyiyim sende doktoruna danış istersen☺️
Cerennceren Esraliiii kadının hitabinda ne var ya Allah aşkına cinsmisin hitabı kötü bir şey kullanmamış önce kelime anlamlarini bil konuş
nolmusnolmus Esraliiii ay sizene bilgin varsa yazarsın yoksa önüne bak. Ne kadar boş insansınız ya . İşsizlikten nereye saldiracaginizi sasiriyorsunuz
Melisasis Esraliiii asıl dizin konuşma tarzınız ne bilgisi olan var mı demiş tabiki tanı koyamayız aynı durumu yaşayan varsa bilgi verir diye sormuş . İllaki doktoruna danışır
Birannecikkkkk İncitmiş olabilir misin. Çok dikkat etmek lazım. Ben de o haftalarda hızlı yürüyünce incittim o kısmı ve çok uzun süre geçmedi ağrısı. Yürümene oturup kalkmana dikkat etmen lazım. Bağ dokularımız oldukça zayıf incinmeye müsait