mucizemizibekliyoruzz Alyamm progestanı kullandıktan sonra mı kahverengi akıntı devam etti? Ne zamandan beri var
Aysesare Alyamm evet takip ettim 2 gün üst üste oldu, 2 gündür kullanmıyorum takip ediyorum. Kullanmadığım zaman olmuypr
MDeniz42 Alyamm elifbzdmr28 iç içcanım bende sevmezdim mecbur hemen açar açmaz bitir hatta iç minerali gıtmesin
Alyamm mucizemizibekliyoruzz hayır üçgün önce hafif bir kanama geçirdim hastanede yattım daha sonra silik silik olmaya başladı çok şükür kanamam yok
1850 GmzCml bende 24 teyim kanama oldu iğnesini kullanıyorum. Doktorunuz ne dedı durumunuz için? Benimki erken doğum olabılır ılerde dıye korkuttu. Açılmam yok ama suanlık korkuyoruz
21147nisa Kızlar bende progestan fitil olarak kullanmaya başladığımdan beri böle beyaz ama baya koyu bi akıntım olmaya başladı sizdede öle mi
Melikecoban 21147nisa ben de fitil olarak kullanıyorum.kullandiktan sonra ayaklarını yukarda tutunca gelmiyor ama bazen tuvalete gitmem gerekiyor çabuk kalkıyorum ozaman beyaz akıntı oluyor o da ilacın kalani falan diye düşündüm ben akıntı değil bence
GmzCml Alyamm hayır hiç kanamam olmadı ağrım da olmadı sadece kısalma olabileceğini söyledi onun da önlemini almak için progestan ilacını verdi
21147nisa Alyamm bnde normal kullandım bi kutu ama aşırı gaz sancısıyla doktora gittim progestan gaz yapıyor fitil olarak kullan dedi canım
Alyamm mucizemizibekliyoruzz iyi geliyor çok şükür doktorum çok yoğun olursa beni ara dedi genelde zaten silik şekilde olabiliyormuş
Alyamm 21147nisa doğrudur şuanlık öğle bir sıkıntım olmadı perşembe günü kontrolüm var bakalım sorucam bende
GmzCml 1850 bana kısalma olabileceğini söyledi sadece progestan ilacının ağız yoluyla olanını verdi günde 2 defa kullanıyorum
sumeyyegunaydin bende hala iğne olarak kullanıyorum beyaz akintim var ne zamana kadar kullancam bilmiyorum