Semaa18 Kızlar üstüne görme kaç gün sürer. 3 gündür az az kahverengi akintim geliyor internetten biraz araştırdım ama 1-3 gün sürer yazıyor
arirangg Semaa18 Yerleşme kanamasını soruyorsan adetten 1 hafta kadar önce olur ama adet kadar sürmez. Daha kısa sürer, 2-3 gün gibi. Bir de hamile olmasına rağmen birkaç ay düzenli adet görenler de var. Üstüne görme daha çok pna deniyor diye biliyorum ben
Nuraaaa Semaa18 2. Hamileliğim biraz da genettik birşeymiş bu üstne görme 2 hamileliğimi de 2. Ayı dolduğunda öğrendim 2 ay boyunca hiç bir belirti yaşamadan reglimi düzenli bir şekilde oldum 3. Ay geldiğinde ise regli oldum ama çok kısa sürdğ test ile öğrendim 😃
Hayat70 Semaa18 Bendede aynı problem var kuzum pcosluyum ağrı falan yok bir bugün bikac kere batma oldu o kadar birde başım ağrıyor hafif sende başka bişeyler varmı.
Semaa18 arirangg normalde düzensiz adet gördüğüm için tam adet zamanımı söyleyemiyorum ama böyle az az gelmesi acaba mi demistim
arirangg Semaa18 Yerleşme kanaması da olabilir adet de olabilir. Sabah test yap istersen. Yumurtlama takibi yaptın mı bu ay
Semaa18 arirangg yok takip de yapmadım perşembe günü doktor randavum var diye test de almadım test yapsam çıkar mı peki
Gamzeuzunn Bende de yerleşme kanaması olmuştu adet zamanlarına denk geliyo ⅔ gün azcıkk kahverengi geliyor
Semaa18 Gamzeuzunn hmm benimde az geliyor sadece lavobaya çıktığımda görüyorum günlük pede de bir damla ya akıyor ya akmiyor
arirangg Semaa18 Yerleşme kanamasıysa eğer adetine daha vardır çıkmayabilir. Normal adet gibi olmazsan doktoruna söyle canım. Sana kan testi yapar zaten. Kanda daha iyi anlaşılır
arirangg Semaa18 Ya adet olacaksın yeni yeni sökülüyor ya da yerleşme kanaması gibi. İnşallah gönlüne göre olur
Semaa18 Nuraaaa öyle mi bende nasip olursa 2yi istiyorum. İlk defa da böyle lekeleme gibi olunca insAllah dedim bakalim hayırlısı
aynam Nuraaaa adetiniz nasıldı baya normal adet oluyormuydunuz yoğun muydu acaba 🙈 o zamana kadar hiç test yapmış mıydınız 🫣
Nuraaaa aynam normal adet oldum ne fazla ne eksik test yapmadım çünki aylarca hayal kırıklığına uğradık ve artık düşünmemek için işe başlayıp hiç bebek konusu bile açmadık dedikleri de doğru ne kadar çok takarsan uğraşırsan olmuyor heralde