Oykum_ Merhabalar kızlar İstanbul’da detaylı ultrasonu nerede yaptırdıniz 🦋 iyi bir perinatolog arayışındayım
Gulkubra Oykum_ maltepe üni hastanesi mehmet aygün harika bi doktor su azalması vardı çok tedirgin gitmiştik çok güzel bilgilendirdi her sorumuza detaylı cevaplar verdi çok memnun kaldık
didemkaya Oykum_ bahçelievler medipolde reyhan hnm var perinatoloji uzmanı ayrıca anne karnında beyin gelişimiyle ilgili çok bilgili hastanede yeni açıldı çok temiz nisa hastanesi medipol oldu
Zeynepsen Oykum_ Pendik medipolde yaptırdım bugün 800 TL ödedik baya dikkatli ilgili bı perinatolog yaptı yabancıydı ismini unuttum
tgbkartall Avrupa yakasındaysanız eğer medipol Esenler Erol hocayı kesinlikle öneririm kendisi alanından çok iyi bir uzman perinatolog ikili test sonucunda yönlendirilmiştim korkuyla girdiğim odadan içim rahat bir şekilde ayrılmıştım
MeltemKartal22 tgbkartall evet çok iyi bir doktor dün yanındaydık orta riksli çıkmıştı ikili testim ama detaylıya hiç bir sorun çıkmadı içimizi çok güzel rahatlatmıştı önere bilirim bende Erol hocayı
Oykum_ didemkaya muhabbet hanıma gidiyorum bende rutin kontrollere 2 haftam kaldı eğer farklı bir yerde bulamazsam reyhan hanıma giderim teşekkür ederim 🥰