MerveKoz Kızlar iyi geceler. Bugünden beri idrarımın rengi cok koyu kırmızıya dönük gibi. Bol bol su da tüketiyorum basına böyle birşey gelen var mı ? Endişelenmeli miyim?
Bittersweet MerveKoz benim de bulanik bir rengi var yanmam falan olmuyo aslinda ama rengi ilginc geliyor🤷♀️
DayiogluSevgiGkhan MerveKoz doktor koyu kırmızı ıse dedı tutmusundur ıdrarını dedı elındem geldıgınkadar 1 bucuk saatte bur ıdrara cık cok su tuketıyorsankı ben oleyım o yuzden saatte bur cıkıyorum
Sedaahmet MerveKoz kullandığımız ilaçlardan da olabilir. Benimde sarı vitamin ilacım var. Ne zaman onu icsem idrar rengi yoğun sarı oluyor.
Mila_01 Aynı durum bende de var su 2 2.5 litre tüketiyorum sütle 3 litreyi buluyor ona rağmen 2 gündür dikkatimi çekiyor kırmızımsı koyu sarımsı 26 haftalık hamileyim bende 🤨
MerveKoz Mila_01 neden olur acaba 😬 endişede ettim gece vakti tekrarlanıncA üşütüyormuyuz acaba yada yine vitamin eksiliği gibi birşey mi
DayiogluSevgiGkhan MerveKoz olabılır cunku bende çalışırken devamlı gıdemıyordum takıp ettım ole bak sende takıple bide
MerveKoz DayiogluSevgiGkhan bende calısıyorum ayrıca kasiyerlik yapıyorum günün sekiz saati ayakta fazla tuttuğum oluyor bndan snra dikkat edeyim 🙈
DayiogluSevgiGkhan MerveKoz aynen bende kasa reyon görevlisi ydım ayakta durma sandalye talep et vermek zorundalar bılgın olsun sımdı anlamazsınds ılerleyen surec yıpratır
MerveKoz DayiogluSevgiGkhan öyle valla haklısın. Doktoruma danıstım hemen hormonal değişiklerden olur dert etmeyin dedi