Duygum4141 Arkadaşlar ikili testte eltimin sonuçlarında down riski çıkmış , yardımcı olabilirmisiniz ? Başına gelen varmi. Yüzde kaç ihtimal çıktı sizlerde , burda 1:62 yazıyor yaş 26 ikinci çocuk
Snurbasar Duygum4141 Ben deneyimli değilim ama bir arkadaşım bütün hamileliğini bu tedirginlikle geçirdi ve gayet sağlıklı bir bebeği oldu. Bence endişelenmeyin 💞
Ozge-Ka Duygum4141 nifty test yaptırabilir. Ama tabi biraz maliyetli. Benim de sınıra yakın çıkmıştı değer yaptırdım o testi temiz çıktı. Kafam rahatladı en azından.
Burcinmozr Duygum4141 benimde 1:75 falan çıkmıştı daha sonra fetal dna yaptırdık herşeyi sağlıklı çıktı eğer imkanınız varsa yaptırın derim bir sürü hastalığa bakıyorlar aynı zamanda 🌸🌸
[silindi] -Bal123- bir yüzde yazmıyor heralde Ben de haftaya 2 li test yaptıracağım da, yüzdeye göre değişiyormuş, riskli çıkıp down sendromu olmayanlar var, onun için sordum başıma gelirse tekrar post açıp sormayayım diye ☹️
Burcinmozr Esraliiii özel şirketler yapıyor eve gelip kan alıyorlar bir tüp sonra senin kanından bebeğin dnasını ayırıp inceliyorlar 10 güne falan çıkıyor sonuçlar 🌸 benimde ultrasonda sıkıntım yoktu yaş 30 😬 ikilide riskli çıktık 🥲
Esraliiii Burcinmozr ultrasonda sadce parlıklık çıktı bizimde kardiyoloji yönlendirdi Dr orada bebeğimin kalbinde herhangi bir anomali görülmedi canım Dr bebeğin yüzden doksan sagloklı dedi
Burcinmozr Esraliiii ultrasonda sıkıntı yok demişti banada doktorum ama kan sonuçlarında riskli çıkınca fetal dna şart oldu eşimde bende çok kafaya takıcaktık yoksa 🥹 sağlıklı dediyse ne güzel 🌸🌸
Burcinmozr Esraliiii ben 13. Haftamda yaptırmıştım ama belli bir süresi var mı tam bilgim yok açıkcası 11. Haftada yapmaya başlıyorlar diye biliyorum 😇