Tbsra95 Asym test yaptın yaptık öyle anladık canım hamile olabilirsin ama olmaya bilirsinde bu bir belirti tabiki inşallah hamilesindir Allah sana gönlündekini versin
Ayezhanim Asym canım soyoe analatayim dün okuldan eve geldim acikmisim nasıl canım yumurta istedi pişirdim ama bir anda kokusu beni mahvvetti(tiksindirdi) öyle şüphelendim yoksa ümidi kesmiştim
alyakaram Ben adetime 6 gün varken kokudan anladım heryer cips kokuyordu kıyafetimde yumoş kokusu bana çok pis geliyordu
Asym alyakaram adet günüme 3 gün kaldı amma ben hasdalandım malesef çok üzüldüm bebek bekliyordum yani isdiyodum kocamın haberi yok üzülecek duyunca 🙁
alyakaram Asym inşallah en yakın zaman Allah nasip eder ovülosyon testi aldınız mı onla takip edin yumurtlama günlerinizi
Asym Ayezhanim bende iki seferdir boyle oldum koku fena geliyordu 3,4 gün sonra hasdalandım bende sevinmişdim birşey var diye kocamın haberi yok üzülecek
Asym Ayezhanim kocam uzakta burda diyil gelsin söylerim bi bakariz olurmu öyle ki hamile olduğun halda hastalanma?
Asym Ayezhanim yeni bir şey öyrendim vücudum yeni yeni gebeliye alışıyormuş yani normalmis önümüzdeki ay yada 2 aya hamile kala bilirim