Alimenur beyzacmvrc 7 kilo verdim desem inanır mısınız 63le kaldım şuan 56yım Zorlu geçiyo hamileliğim maalesef bulantı falan yiyemiyorum doğru düzgün 😐
beyzacmvrc Alimenur genelde herkes kilo vermis ya cogunlugun bulantılı geçmiş benim o sıkıntım olmadı fazla çok şükür
beyzacmvrc Mom_merve123 3. Aydan itibaren bulantılar geçiyor diyolar inşallah alırsınız.. kilo verenler sonradan daha hızlı kilo alıp toparlıyor ☺️ burdaki arkadaşlara öyle olmuş geneline
Alimenur beyzacmvrc valla sevin sevinebildiğin kadar En sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum bu süreçte tiksindim falan İnşallah yavaş yavaş atlatıcaz gibi duruyor hafifleşti biraz daha şükür artık bundan sonra yemeye bakıcaz inşallah
Asuttt beyzacmvrc bende kilo alanlardanım yalnız değilsiniz 😅 56 ile gebe kaldım şuan 58im Ve 11 haftalığım
Sudedemirer 11 kilo verdim 59 dan 48 oldum şuan 28+0 haftalıgız 59 olmuşum ilk üç ayımda su içince bile kusardım sudan bile midem bulanırdı hiç yemek yemezdim sabah ögle akşam salatalık peynir yerdim onuda kusardım ama onları yerken midem bulanmıyordu
2prensesannesiiii beyzacmvrc 3 kilo verdim 2. Trimesterdayım belki geri verdim aldığım 3 kiloyuda😔59 la başladım 56 oldum en son 58 çıkmıştım şimdi ne kadar bilmiyorum
Gulhnm Ay ne güzel herkes kilo vermiş az almış.27+4 deyiz ilk öğrendiğimde 51.7 kg idim şimdi 3 hafta önce 60 olmuştum salı kontrolümüz var bakalım 😊
seyma9188 SaHil_Hayat Bebişim 2476 gr 45 cm olmuş.Bence alakası yok kilo işi biraz genetik gibi.Benim annem de kız kardeşim de doğumlarında çok kilo almadılar en fazla 12 kg ile kapatmışlar.Bi tek ben biraz zayıf doğmuşum (2500 gr) 🤭 Diğer kardeşlerim biri 3500 diğeri 3400 doğmuş.Yeğenlerim de öyle 3200 ün altında doğan yok.Bazen ne yapsan gitmiyor bebeğe anne şişiyor sadece.🤷♀️