Mehmetlerim Kızlar selaaam hepiniize hayırlısıyla hepimiz bebelerimizi kucagımıza alalım inşallah💕 Hastanede gelenlere hatıra amacıyla hediye süs yaptırmak istyorm ama bulamadım hiç biyer sizler nerden neler yaptırdınız acaba ?
Mercimekannesii Mehmetlerim instgramda mutlulukarşivi die bi sayfa var cnm ben orda yaptirdim kütükten yapio sabundan falan baya guzel bakabilirsin.
Gulsummldr Mehmetlerim instagramsa cicikombir diye bi sayfa var. Oraya keçeden süsler yaptırdım. Birde hacı şeriften çikolata alacam inşallah
Ozlemyilmaz N11.comdan uzun tüp aldım içine çakıl taşı çikolata koyacağım. Üzerine kızımın adını tarihini yazdırdım sezeryan günüm belli. Tüplerle birlikte kurdelalı emzikli süs vardı üzerine yapıştırcam. El işi oldu benimki yani.
DeryaZ Ozlemyilmaz kaç cc lik şişe aldınız 30cc var 50cc varda bende böyle bişey düşünüyorum da çok küçük de olmasın
Ozlemyilmaz Bebegimibeklerken__ https://urun.n11.com/parti-aksesuari/pembe-emzikli-fiyonk-sus-7-cm-10-adet-P145487727. Burdan bakabilirsin canım bende bunlardan aldım tüplerin üzerine silikon tabancasıyla yapıştıracağım. Ayrıca bahouse da renkli dekoratif bant görmüştüm bu süsleri almadaydım şerit olarak bant yapıştıracaktım. Bantlarda renkli renkli çok güzel çeşit vardı.
melikeyilbah Mehmetlerim merhaba🌸 Fikir vermesi açısından instagram sayfama bakabilirsiniz 🤗 https://instagram.com/behappyevent.tr?utm_source=ig_profile_share&igshid=1533mdk64js4y
Hulu Kucuk cam siselere minik bonibonlar koyup kurdele baglamak istiyorum. Bide lavanta kesesi yapmayi planliyorum. Lohusa serbetibi hastane veriyor. Masa icin ise renkli badem sekerleri, lokum ve birkac sus dusunuyorum.
dimpllle Internetten Kuzey sekerleme den kokulu tas yaptrdim tanesi 2 lira bebekli cok memnun kaldim cok tatli oldu:)
Ozlemyilmaz DeryaZ benimkiler 50 cc 50 adet aldım. Yıkarken 2 tanesini kırdım çok hassaslar☺️ Ama hoşuma gitti güzel oldu
Kbrmrh Kurdelaci_kiz i öneririm çok çeşitli bir sayfası var hemde fiyatları cok uygun. Bulduğunuz modeli de birebir çalışabiliyor. Deneyin derim :)