Esukcigdem Kızlar merhaba 12 haftalıkken gittim doktorum net belli olmadan sizleri ümitlendirmek istemem kız veya erkek die 16. Haftada söylüyorum ben dedi bzde tamam dedik şuan 14. Haftamdayım ve cok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini erkek bebege hamile anneler veya kız bebege hamileler bana yardımcı olabilirmisiniz acaba az da olsa bilgi edinmek isterim şimdiden teşekkürler ☺️
sudamlasi Esukcigdem merakını anlıyorum ama bunun belirtisi yok🙈mesela genelde kız annelerine çirkinleşir,kalçaları büyür, sivilcelenir, ekşi yemek ister... Derler. Bende kız annesiyim bunlar olmadı🤷🏻
Hartkc Esukcigdem canım benim belirtilerime göre herkes kız dedi oğluşum olacakmış yani belirtiyle alakası yok maalesef kim ne derse desin inanma
Malatya44 Esukcigdem kız veya erkek ne fark eder kuzum. Saglıcakla gelsin bence cinsiyeti önemli değil. Ama ben ilk hamileliğimde erkekti bebegim. Tatlı sevmezdim. Ekşi yiyordum. Ye tatlıyı çıkar hakkıydı olayı bence yalan :) hatta o laftan dolayı kızım diye seviyordum karnımı. Erken doğum nedeniyle kaybettim yavrumu. Şimdi yine hamileyim. Hayırlısıyla gelsin dünyaya başka bişey düşünmüyorum.
shtngstr Esukcigdem deli gibi tatlı yedim ye tatlıyı çıkar hakkıyı dediler, rüyamda 3 kere oğlan gördüm,guzellestin oğlan dediler,yüzük testi vs vs yaptılar oğlan dediler karnın sivri oğlan dediler sonuç kızım olacak 😂
aysgldlrl67 sudamlasi bende de ayni sekilde hic biri olmadi.sadece eksi yiyorm.onu da tatli zaten kendimi bildim bileli sevmiyrm.. ama cirkinlesmek kalca buyumesi bilmem ne bunlar olmadi 😊
Esmalemdar sudamlasi bende olmuştu ama oğlumda da oldu 😀😀😀ben sanırım Allah vergisi bi çirkinliğe sahibim 😀😀hamd olsun bugünlerimize
sudamlasi aysgldlrl67 saçma ki zaten. Benimde kalçam büyüdü ama normalde de kilo alınca direk kalçaya alan biriyim.Eskiden ultrason aleti olmadığından babaannelerimiz anneannelerimiz sallamış bişeyler😄
Kzbnzm1997 Beni görenler kimi senin kızın olacak bak demedi deme diyo kimileri de oğlun olcak bak demedi deme diyo 😂 bi komşum da şu bıçak makas testini yaptı kız çıktı ben öyle şeylere inanmıyorum ama bakalım bende çok merak ediyorum yavrumun ne olduğunu 😁😊
Esukcigdem Kzbnzm1997 banada yaptılar bıcak makas durumunu iki görümceme birde abimin eşine denediler bu durumu onlar makasa oturdudu gercektende kızı oldu 3 ününde makas kız bıcak erkek derler banada geçen yaptılar içinden geçene otur dediler yastıgın aldındaydılar bilmiyorduk hangisinde ne var benim oturduğumda bıcaktı 😅 Oglan falan dediler ama hayırlısı rabbim saglıklı sıhatli ömürler versin bebegime en önemlisi saglık cünkü ilk bebegim kız erkek fark etmiyor ama yinede merak ediyorum işte yoksa herşeyden önemlisi saglıklı olması inşallah 🙏🏻🙏🏻😍
nisannis Esukcigdem bende belirgin bi tüylenme oldu arada bel ağrım oluyodu erkek diyodum öylede çıktı. bide bende ekşi yiyordum sürekli başlarda o laf yanlış bence 😁
Esmalemdar nisannis kızlar başlarda bence otomatik olarak bünye mideyi bastıracak bişey istiyor ondan ekşi yiyoruz uff bende ne Ramazan pidesi yerdim 🙈şu an fena aş erdimmmmmm
Esukcigdem nisannis bendede sık sık tüylerim cıkmaya basladı cok cıkıyor bide belirgin önceden hic öyle degildi hamileligimde öyle oldu🙊
burcuozturk bende ekşi acı yedim zaten hamilelikten öncede öyle yiyordum hiç kusmadım midem bulanmadı başım ağrımadı çok şükür hiç çoook sorunsuz yaşadım hamileliğimi 20+2 oldum kızım olucak 🎀
HaticeGkta Esukcigdem benim annem ve anneannem erkek bebeğe hamileyken çok bulantısı ve koku hassasiyeti olurmuş ama kızda olmazmış 6. Haftada benimde kusmalar tiksinmeler başlayınca erkek dediler ve bebişim erkek 😊 belki sende annen gilden falan tahmin yürütebilirsin
Esukcigdem HaticeGkta benim annemde abime hamileyken ilk 3 ay kusmamış mide bulantılarını cok yaşamamış 3 aydan sonra başlamış bana hamileyken ilk 3 ay cok şiddetli kusmaya başlamış bende annem gibiyim şuan ilk 3 ay hic kusmadım mide bulantılarım olmadı şuan yeni yeni başladı anneye cekermi ki bilemedim ☺️
Gmzehsn Esukcigdem vala benimkiler ikiz hayatta ekşi yemezdim full ekşi yedim dedim tamam kız ben hiç ekşi yemezdim öğrendim ki ikiside erkekmiş valla 😂
Esmalemdar Esukcigdem yani aş erme konusu kızımda neler yiyorsam şu anda aynılarını yiyorum oğlum olacak İnşaAllah ama kızımda hiç yumurta yememiştim mesela🙈oğlumda bulaşık makinasından tiksindim🙈onun dışında kızım da Doğuma kadar kustum 🙈ama şu an kızıma göre çok daha az kustum 🙈benim hamileliklerim ikisi çok farklı oldu resmen kızımda uykuya doyamayan ben şimdi ise uykuya hasretim 🙈