nursultan00 birbyz ben femarayı iki aydır kullanıyorum yumurta takibi yapmadım geçen ay 3 gün erken regl oldum 10 aralık bat bu ayda umudum yok :(
Rukiss35 Ben bu ay başlamıştım 2 tane yumurta oluştu ama 10 ve 12 mm olarak kaldı gelişmedi yanı önümüzdeki ay aşılama olacakmış
Xhal nursultan00 bende ilkkez bu ay kulllandım adetime 5 gün varken ağrı başladı pembemsi akıntı geldi şeffaf 4. Gün bugün kahverengi açık akıntı geldi , sanırım bende erken adet olcak gibiyim
birbyz Yaa ben de klomen kullandım kızlar geçen ay 3 yumurta oluştu 18mm 21 ve 22 ama olmadı rahim duvarını inceltmiş o yüzden femara verdi doktorum femaradan umutluyum inşallah birbirimize güzel haberler veririz sonuçları yazın muhakkak .
birbyz cancik kuzum umutsuzluk stress en büyük düşmanımız umudumuzu kaybetmiyoruz biz tedavimizi olalım takdir Allah’ın onun muhakkak geleceği zaman bellidir inşallah iyi haberi alırız da buraya tebrikler yağar . Ama merak ettim neden umudun yok ki
cancik birbyz inşallah canım tabi ne gelirse allahtan, deniyorum deniyorum olmuyor sürekli başarısız olunca yine nasıl olsa olmayacak moduna giriyor insan..
birbyz cancik vallahi o kadar çok örneğiyle karşılaştım ki çevremde tam vazgeçtikleri bu fikri unuttukları an gebelik haberi veriyorlar birazda stresle alakalı diye düşünüyorum özel olmazsa ne zamandır deniyorsun hangi tedaviler uygulandı
Neslihankrhmt Bende yeni başladım 2. Günüm 5 gün kullan gel dedi Dr inşallah yumurtlama olur pcos var bende de hormonlar normal dedi dr
Linaa90 Kullanışım ilk kullanımda büyümedi sonraki ay 18 mm aşılama oldu tutmadı bu ay da 20 mm oldu dün aşılama oldum bekliyorum bakalım 🤔