Fincan Hanımlar internette doğru düzgün hamile kabanı montu yok lcw de var bi düzgün ve nispeten uygun fiyatlı. Bu millet ne giyiyor siz ne giyiyorsunuz Allah aşkına 😄
Nurr_22_22 Fincan annemin montunu giyiyorum eskiden bana baya büyük geliyordu şimdi 7 aylık hamileyim önüm bile kapanıyor 😁😁
cansualisa Fincan almadım 33 gün var doğumuma onu açık giyiyorum nbymm🤣🤣 arkadaşım aldı 3 ay var doğumuna trendyoldan parçalı LCW de de var
TeoMom Fincan Ben almadım önü açık şekilde kendi montumu kullanıyorum ama ben 1 gün sonra doğuruyorum 😅
Fincan Tubatgn 27 haftalık oldum ben son günlerde aylarda göbeğim nasıl olacak hiç bilemiyorum o yüzden oversize güvenip alamıyorum da.
Tubatgn Fincan oversize olduğu için sorun olmaz bende bugün 29 olucam çok rahat kapanıyor baya bol hatta mont
Nurr_22_22 Fincan Benim için kollarım rahat sigsin önüm kapanmasa da olur modundayim eşim zayıf onunkiler hayatta olmaz zaten 😁
Fincan Nurr_22_22 Ben Muş’ta yaşadığım için önümün kapanmaması ihtimal dahilinde değil 😄 başka yerde olsam da kanım donar gerçi ben çok üşüyen biriyim.
Fincan cansualisa Lcw de var evet de onlardan almak istemiyorum zaten fiyatları çok yüksek daha sonra da giyebileceğim güzel bir şey olsun bari alacaksam da diyorum..
Minikbiranneem 29 haftaligim onu kapanmıyor ama kendi montumu giyiyorum tesettürlü olduğum için montum biraz boldu zaten ama şuan üstüne kalın sallardan örtüp öyle giyiyorum mont fiyatları almış başını gitmiş bebeğe bisey alirim o fiyata diye almıyorum acikcasi
Cnsu2 İlk hamileliğimde almıştım önü bağcıklı onu yıkadığımda ise eşimin momtunu giyiyorum öyle güzel oluyor ki🙈
Edafmo Fincan ben önü açık kullanıyorum malesef mont fiyatları uçup gitmiş alamam 🥺 onun yerine kalın şalları boynuma atıp önüme salıyorum açık önüm kapanıyor öyle idare ediyorum