arin12 merhaba sevgili anne adayları, bizde 35+4 günlüğüz. bugün aşırı bir kalp çarpıntım ve nefes darlığım var. bu haftalarda benim gibi aynı sorunu yaşayan oldu mu? şimdiden herkese teşekkürler
-Muallime- arin12 Biz daha 26 haftalığız şimdiden dediklerinizi yaşıyorum.Bazen kalbim o kadar hızlı atıyor ki dışarıdan bakan görür kalp atışlarımı ve aynı zamanda soluma yatınca nefesim daralıyor sadece sağ tarafıma yatabiliyorum😪
_Cansuu_3 arin12 aynı sorun bende de var 33 haftalığız b12 düşük çıktı bende ondan dolayı olabilir demişti doktor sen de bir danış istersen doktoruna
Gulsah5- arin12 bende de oluyo canım 34+6 haftalığım 2 haftadır böyle doktora sordum panik yapıyo olabilirsin psikolojik büyük ihtimalle dedi ama kalbime baktırmamı söyledi
Civciviko Ben de haftalara gelmeden bunları yaşıyorum ve arkadaşlarımın hepsi bu haftalarda bunları yaşıyordu canım daha bugün arkadaşım anlatıyordu
Birprensannesi96 Gulsah5- evet psikolojik..bendd 32 haftaligim oluyorum sinirden..cok sinirliyim herseye sinirleniyorum cunki etrafimda sinirlenicek sebeplerim var kendime hakim olamiyorum gebelikten oncede carpintim oluyordu ama hamilelik baska insan tahammul edemiyor
Mine34 arin12 ben 24 haftamdayim aynısını yaşıyorum sanki iç camasirima kadar herşey sıkıyor vücudumu hemen soyunuyorum vallahi
arin12 ah cevaplarınız için teşekkürler hanımlar. endişelerimi az da olsa azalttınız🙏 sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah❤️🙏🙏
Gulsah5- Birprensannesi96 sakin olmaya çalış canım bebek de etkileniyo biliyosun zor ama kendine iyi gelecek şeyler yap dua meditasyon yürüyüş vs allah kolaylık versin hepimize 🙏