Minikbiranneem Cansu99 bir daha kesinlikle su içmek gibi bi hata yapmayın sorumsuzluk bu nasıl su icersiniz🤣
Mavikalem Cansu99 bunun pimpirikle alakası yok saçmalık. Azıcık bogazina su takılmış 5 dakika boyunca oksijensiz kalmadın
Seda3425 Cansu99 Cansu99 ne alakasi var boğaza su kacmayla bebişinn kiiiiiazzz bu kadar takıntılı olma yoksa hep sıkıntı yaşarsın deneyimlemis biri olarak relax sakinn😂
Cansu99 Seda3425 offff hiç bişey demiyorumm eğer yorumun gercekse gercekten 80 tane yorumu merak edip hiç üstlere bakmamıs olamazsınız kör olmanız lazım yanı 😂 hala ciddi sananlar var bu nasıl kafasızlık anlam veremıyorum
Seda3425 Cansu99 terbiyene takıl kızım sana kötü birşey yazmamisim hakaret etmemişim sen bana kalkmış kafasız diyorsun okumamış olabilirim diğer yorumları
Cansu99 Burdan kamuoyuna duyrulur bu ciddi bi soru değildi trolll herkes anladıda 3 5 akılsızlar hala gercek sanıyo arkadaslar 80 tane yorum yapılmıs hepsi gülmeli etmeli bin kere demişim trol diye hala ciddi ciddi atar yapan insanlar var onlar için çok üzülüyorum vah ki ne vah 😂😂🥺🥺
Cansu99 Seda3425 kız ben sana demedim onu diğerlerine diyorum yanlıs anladıysan kusura bakma çünkü öyle insanlar var ki hala kafası almıyor 😂
Cansu99 tugce_emlk valla eğlenmek amacıyla yaptık biz hala devam ettirenlerde var canım madem yorumlamak istemiyosan yazma kımse sana zorla bısey yaptırmıyo 😂 insanların hosuna gıdıyo gır gır yapıyoruz ne var bunda zaten troll oldugu bellı sizin ciddi sanmanızda asıl sorun
Beyzafd Cansu99 kiz sen şimdiden böyleysen vay haline ne alaka ben sacma düşünüyorum derdim kendime artik demiyorum 🤣🤣🤣
yinehamile Cansu99 kusura bakma ama gece gece güldürdün, bide kızımı Zar zor yeni uyuttum, uyanmasın diye kendimi çok kastım acaba karnımda ki bebeğe bir şey olmuşmudur diye bir soru ile karşılık vermek istiyorum 😂😂
Cansu99 yinehamile hahaha amacım zaten guldurmektı eğlenme amaclı acmıstım hepımız cok eğlendık zaten 😂😂