Cansu99 c_ynr38 çıkışmadım kız gülerek yazdım farkındaysan neden çıkısayım yanlıs anlama sende hemencik 😂
Cansu99 KeremikoBayky ayy olur vallahi benım tanıdıgım cok unlu bi prof var hemen arıyayım yarında sabah kargalar bokunu yemeden gideyim 😂😂
Mdorukk Cansu99 sende aynı benim gibisin 9. Ayımdayım bende senin gibi pimpirikli geçirdim ama olsun bebeğimi düşünüyorum sonuçta diye avutuyorum kendimi 😂🤗 hiiiiç bir şey olmaz kuzum alakaları yok için ferah olsun ❤️
Cansu99 Mdorukk kız yok valla şaka yapmıstım forumda bu tarz seyler cok ya bir yenısınıde ben ekliyim dedim ama ohoo bunlar şakayı kakaya cevırdı 😂 daha fazlada uzatcaktım ama yapamadım baktım ciddye alındı sinir oldumm 😂
Cansu99 Mdorukk ya bunlar çok saf yada şakadan anlamıyolar çözemedim mantıklı bi insan zaten böyle bi soru sormaz 😂😂😂
Cansu99 dilinkopsunemi-bisus kız gülün diye yazdık zaten ben iki saattir ciddiye alıp kızanlara gülüyorum karnım ağrıdı 😂 eyvah bebeğe bişey olmusmudur acaba ya tüh keske okadar abartmasaydım 🥹 kızlar sizce bişey olmusmudur basına gelen yazsın 😂😂