Kızlar ben de bir sorun yok hormon testi, rahim filmi hepsi normal
Eşimde sadece ileri hareket sorunu var %20 sizce aşılama tutar mı?
1 ,5 senedir deniyoruz hiç korunmadık evlendiğimizden beri

Aşılama yapıp tutanlar ne şikayeti ile aşılama yaptınız ve bizimki tutabilir mi sizce?

nurellmas7 ben de de bir sıkıhtı yok canım eşimde varikosel denildi ama değarleri iyi çıktı aşılama yaptırdım bugün test yaptım negatif tamamen nasip

Bende 1 yıldır istiyorum olmadı rahim filmi çekindim hormon testime bakıldı birşey yok
      Bizim ileri hareketlik 20 di biraz yükseldi 30 oldu ama bu ay da olmadı aşılama olcaktım yumurtalık kisti vardı ertelendi

aybukekurt55 inşallah bi daha ki sefer rabbim nasip ederim her ay yeni bir umut canım🤗🤲🏻

burcuttekin Hayırlısı inşallah canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin çabucak geçer de tedaviye başlarsınız inşallah geç olsun güç olmasın🙏🏻💜

nurellmas7 bizimkide aynı sizin tarif ettiğiniz gibi benim her şeyim normal eşimin sperm ileri hızı yavaş aşılama oldum geçen ay tutmadı bu ay 2. Aşılama için tedaviye başladık bu ayda tutmazsa tüp bebek yolu gözüküyor gibi

karpuzz inşallah bu ay tutarda umarım tüp bebeğe gerek kalmaz canım

karpuzz canım aşılama yaptırdığın gün 4 saat sonra falan sıvı geldi mi azıcık vajinadan hani ilişki sonrası gelir ya onun gibi

karpuzz tamam canım ben korkmuştum neden geldi diye normalmiş