Bende hikayemi anlatayım. 3 yıl önce 17 haftalık bebeğimi kalp durması nedeniyle kaybettim ne olduğunu anlamadan hastaneye yatışım yapıldı normal doğum üzerime kürtaj sonucu ilk gebeliğimi kaybettim. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve olabilir herkes düşük yapıyor bi şanstı dediler araştırılmamıştı ilk düşüğüm bu bebeğimde 17. Haftada kalbim ağzımda kontrole gittim kalbi atıyor mu diye sordum evet rahat ol dedi ama sonra şok oldu bir sürü yaşamla bağdaşmayan bi bebek dendi ve araştırıldı dengesiz translokasyon taşıyıcılığı çıktı 20. Haftada normal doğumla sonlandırıldık bi çok genetikçi gezdik görüştük ve bi kısmı normal deneyin muhakkak sağlıklı denk gelir dedi bi kısmı ⅙ oranında sağlıklı dedi … daha sonra 16 ay sonra sürpriz bi hamilelik yaşadım doktorlar hasta olma ihtimali yüzde 50 dedi bu sefer her şey çok güzel gidiyordu ta ki 16. Haftada 2. Bebekte ki tüm anomaliler bunda da görüldü. 3 hafta amniyosentez sonucu bekledim ölüm gibi bi süreçti o 3 hafta bu da ne yazık ki aynı geldi ve 20.hafta normal doğumla sonlandı. Konduramadım konduramıyorum sağlıklıyım bebeğim oluyor ama 3. Kez böyle geç haftalarda düşük yaşamak ölü bebek doğurmak çok çok koydu. Artık kesinlikle doğal denemeyeceğiz. ( eşim taşıyıcı)