Melisaalagoz Dilaraa23 banada 2 buçuk doğarsa şükret dediler doktorlar 3,400 doğdu son 2 ay muz kasar peyniri ve maden suyu tükettim cnm bu arada kiloya takılma doğunca bir ayda toparlanıyor
Lavantakokusu64 Dilaraa23 Detayliyi hastane dışında ayrı özel kliniği olan radyoloji doktoru bakti 1 saat 800 tl sonrasında rapor ve resim vermisti bana
birhesap Perinatoloji bölümüydü 1.600₺ di yanlış hatırlamıyorsam, yaklaşık 2 saat sürdü nerdeyse çünkü bebeğim tam dönmedi doktorda her yeri görene kadar uğraştı yürüyüş falan yaptırdı renkli resimlerini de verdi 🌸
Hamideersin Ayrum kadın doğuma gittim ben 17 haftadaydim kaydını olusturdular kayıt açtıktan sonra ben perinatoloji bölümünden randevu aldım randevu düşürmek baya zor oldu gerçekten sonra perinatolojiye gittim detaylı bebeğin tüm organları incelendi renkli değildi ama sağlıklı olduğunu öğrenmek yetti bana çok şükür bin liram da cebimde kaldı bebeğimin ve kendimin eksiklerini aldim
Ayrum Kızlar merhaba bugün cam sakurada detaylı ultrasona girdim doktor bebeğin kalbinde bı parlaklık gördüğünü söyledi geri kalan herşeyi normal çıktı sizede böyle denildimi acaba bilgi verir misiniz